Syn som Pilgrimsfalk..

Men ändå väljer Matte att kappa mig med en smörkniv jäms med fotknölarna.... TACK!

Ingen kommentar nu....men det kommer, va så säker!!

(Se bild nedan)

Ja nu börjar det bli lite smustkastnin mot varandra här på bloggen = ) Jag gillar facebook och det gör du med berra  .slut

Men att han nu börjar gå på mina otroligt roliga skämt gillar jag inte, sen att det finns likheter mellan mig och Johannes Brost, ni får själv avgöra vem som är mest lik, (se bild nedan)

igår våldgästade berra mig, precis när jag hade tvättid. "jag har ingen att leka med" sa han med förundrad blick, ungefär som på bilden (se bilden nedan). och frågade om skulle se en film. sagt och gjort gick vi ner till videohörnan och hyrde en film om ett krigsdrabbat SaudiArabien.,halv okej, men ingen toppfilm!

men det var igår det!
annars har dagen varit bra, ganska mkt att stå i men så brukar det vara på fredag, alla lata timmar jagar i kapp en.
Och ikväll var det dags för sista hemma matchen, och jag ska förmodligen spela i samma femma som berra, jag hoppas han stoppat i linserna så att han inte ser ut som på bilden (se bild nedan)!

För övrigt ska jag hinna städa min lägenhet som ser ut som hämtat ur en sen från filmen vi såg igår.
vet inte hur jag ibland kan få det så stökigt är jhu nästan aldrig hemma. Men berra märkte inget när han var där igår, ni kankse förstår varför om ni tittar på hur hans ögon ser ut (se bilden nedan)

jag antar att det kommer bli en del munhuggande här innan dagen är slut,
så jag hinner kanske med ett inlägg till.

Tills dess, nej föresten, jag läste att amerikanska polisen hade tagit fast Christer Fuglesang för rattfylla,
men polisen meddelade att han till slut kom undan, ... han måste haft på sig RYM(d)dräkten!!

kul va berra! = )haha

Tills dess

Shake and bake.



image41

Matte "Johannes Brost" Johansson

image40

Igår försökte Matte vara jävligt rolig på andras bekostnad, närmare beästämt min!!
Om vi nu ska vara ärlig, först va det gäller Facebook....visst loggar man in ibland men jag har alltid sagt att facebook kommer dö precis som Lunarstorm gjorde, skillnaden är väll att personer 25-30 tycker det är såååå mycke bättre med facebook...mycke mer moget.......jo jävlar!

Om vi ska kommentera mina namn som Matte kommit på så förstår jag han lite "Snyggkille"...öööö stämmer rätt bra! " Discodancer " Stämmer rätt bra.....många liknar mig med Travolta när jag vid enstaka tillfällen visar mig på dansgolvet! Mattes namn Moonmatte16 behöver vi väll knappsast diskutera va...!?

Matte har även nu på senare dar börjat men en viss typ av skämt, ex på det kan ni läsa i föregående inlägg..(läs om salsa såsen!!) Dessa skämt är det endast han och han siamesiska tvilling Matte Gustin som tycker är kul!
Själv tycker jag mig se vissa liknelser med Johannes Brost, mannen som lyckats fylla hela Kajutan inför en Stand Up kväll men lyckades inte få nå att skratta på hela kvällen!

Annars är nu klockan 10.20, det är fredag, systemfel på jobbet och solen skiner...om det bara blir vinst ikväll mot asen från Kramfors ( staden som Matte är född i...hahaha) så blir denna dag precis så bra som jag hade hoppats!!

Ses på Höga ikväll! //BvB


Nu ska jag gnälla igen!

Men jag vet inte vad jag ska gnälla på det är jhu en sån underbar dag! en fiskebåt åkte precis förbi mitt fönster!
undrar vad dom ska göra tänkte jag!

förutom att berra ska försöka att inskränka på min släkt, det gillar jag inte, Låt dom vara!!!

Imorgon är det fredag, ännu en dag närmare måndag och ny vecka, otroligt skönt!

Och berra har jhu börjat med ansiktsbok, på riktigt nu! jag blir galen!
allt han pratar om är facebook!
men jag vet att det är en fas, för ett år sedan var det härnösand.nu (oban20, som smeknamn) före det var de lunarstorm som gälde (gunvald), (nu vet jag att om jag inte skulle skriva mitt namn som jag använde på lunarstorm så skulle berra att kontra med det inom 5 min så jag erkänner väl (moonmatte16) jag var 16 år och kom upp i 54 status, sen stängde dom ner min sida för att jag inte använde den tillräckligt mkt, man får tydligen inte göra som man vill här ute på "Nätet"!!)
berra gick ifrån lunar på hedrande 1300 status poäng! innan det var det Apberget (SyggKille 15)
även på Nightlife (Discodancer) figurerar han!
Jag vet inte vad som kommer härnäst men det får tiden utvisa!

Jag tänkte på en sak till, käkade tacos häromdagen och någon frågade efter salsa sås. varför säger man salsa sås? när salsa betyder sås på spanska,
"Hej jag skulle vilja ha sås sås"
stammar du frågar expediten, nä men jag är här ofta så du kan säga att jag är en stamkund! who hahah=)

 nä nu ska jag göra ett ryck den sista timmen här på kontoret innana jag går hem

mina damer och herrar, play for keeps

Shake

and

Bake






von Bloggenspiel...

image39

Denna vecka började i ett sjukt trögt tempo efter en ganska hård helg i dom svenska fjällen och jag hade känslan av att det skulle bli den drygaste veckan ever...
Måste dock säga att jag hade fel igen, redan torsdag och endast en ynka dag kvar av denna vecka!
Ser nu fram emot morgondagens sista hemmamatch på Högslätten och givetvis ska säsongen avslutas med en vinst..(Ölen efter smakar så mycke bättre då)

Helgens planer för övrigt är en Sthlms tripp på lördag för att hälsa på vår vän Jan "Jimmy " Digné. Kommer sen även stanna i denna stad som för övrigt uppfann stressen för ca 200 år sen fram till torsdag nästa vecka för att visa mina kunskaper på den årliga Båtmässan i Älvsjö.

Det mest tråkiga är väll att jag åter igen till min stora besvikelse kommer missa Brunos omtalade släkting som kommer på besök, denna släkting missade jag även i sommras och då gick det tydligen ett sus genom hela stan...men men, smällar man får ta när man är med i så fina kretsar som jag och därför måste medverka vid diverse kändisfester och andra tillställningar för speciellt utvalda personer.

Kanske hörs vi senare men inte mer nu...

Hade / BvB

Berra jag tycker att du är lite arg.

Men jag kan inte annat än att instämma med han, även om staden i fråga var mitt "hem" i några år när jag pluggade, har jag inget över för "laget i stan" där odören av natriumsulfit gör att man med jämna mellanrum får titta under skosulan för att titta att man verkligen inte trampat i hundskit..

För övrigt känns dagen som en av dom tråkigaste, 27 februari snöblandat regn, och 37,4 grader fahrenheit ute.
Jippijo, men ifs så ska jag ner till svall idag och kankse införskaffa mig ett nytt instrument, ingent jag bestämt än. men det är idag jag brukar betala alla räkningar och när jagnu  kommit en bit på vägen och inser att räkningarna överstiger kostnaderna av en bättre 42 tums lcd tv, var min ny gitarr en bit bort.
fan vad dyrt de ha blivit här i sweden. men va fasen man lever bara en gång,
och berra du vet jhu vad vi säger... Pengar är i......
 
Måste också kommentera luncherna på restaurangerna i härnösand, igår gick jag ut och åt, och på dagens var det spagetti och kötfärssås. jag menar det äter man jhu aldrig annars. sen idag, tänkte vi (jag och osten) att vi skulle testa amenta, ett italiano hak uppe på backgränd. En dagens tack! Och vipps så kommer det in korv och ris!!
nä men det äter jag jhu aldrig annars!!
kan man få raggmunk, fläsklägg, köttfärslimpa, salt strämming, eller ja till och med blodbröd. Nä då det ska vara pasta och nermalt överflöd av tysk nötkreatur i form av korv eller som en slavsig sås.

jaja innana jag går över och blir en fulländad grinig gammal gubbe, får jag väl sluta.. = )


Shake and bake

Bruno!

Smutsiga Elitserien....

Har inte mycket vettigt att skriva just nu men efter att kollat den senaste Elitserie tabellen tänkte jag bara passa på att diskutera lite gällande denna.... Kan börja med å säga att jag har aldrig mått sämre än jag gjorde när det värsta av de värsta laget Modo vann sitt första Guld på nästan 30 år..... Det va dom värd kanske många tycker, i helvete heller!
Det där laget från tjernobylstaden Övik är inte värt kattskit!
När dom nu på ett sjukt märkligt vis ligger två i årets elitserie med 5 omg kvar gör att åter känner spy smaken i munnen..... hur har detta gått till?!? Har Foppa kanske köpt lite poäng?
Jag önksar detta lag all olycka i slutspelet och får dom respass i kvarten (vilket jag tror stenhårt på) ska jag dricka champange på Kajutan iförd en Modo tröja som jag senare på kvällen kommer pissa ner fullständig och bränna tröjan!

image38

Ny dag nya tag....

Ingår va ingen vanlig dag på brunoberra blogg! Vi fick besök av två riktigt tråkiga kvinnor, en som verka leva i ensamhet men försöka bygga nått stort genom sin grymt tråkiga blogg och en som verka tycka det är kul att lägga sig i... Men Men, vi gav våra svar och tydligen träffade vi precis där vi ville, det blev knäpptyst från dessa "Superbloggare" och nu kan vi äntligen jobba vidare med vårat!!

Nu blir det jobb hela dagen för både mig och bruno....eller bruno ska väll säkert sitta på ett av sina grymt viktiga möten med några av sina gamla avdankade hockeylirar polare.... å du matte, kom inte å säg att du ska över till staterna å spela nån allstar match idag, det räcker med Hovet! Senare mot kvällen väntar sista träningen innan fredagens stora derby mot Kramfors ( För övrig en forna hemstad till den bloggare som kallade mig bonde.....kommentarer överflödiga)

Nu är det dags att göra lite nytta på jobbet så mer om dagen och resten av veckan kommer vid ett senare tillfälle!

Hörs // Berra von Bloggenspiel

Rojalistiska Föreningen..

Jasså... även du ville vara med Matte, Trevligt! Tänkte bara säga att tydligen får man ju ett sjukt bra självförtroende om man är med i Rojalistiska föreningen å inte tala om hur "fint" det verka vara! Så nu är jag med, kostade bara 200 kr! ;) Nått för dig oxå kanske?

Berra von Bloggenspiel

Nä nu måste nästan jag lägga mig i!

Jag ser att berra har börjat munhuggas med någon bloggare vid namn hertiginnan von plotus, eller liknande.
Jag gick genast in för att undersöka saken närmare, w w w . v e c k o m a g a s i n e t . s e -> enter. och vipps, (berra du måste fixa h knappen) nu öppnades en sida som fick mig nästan att attackera skärmen, stäng av, stäng av, ta bort ljuset. men det var något som stack ut, mellan alla desperat försök att tjäna sig en extra hacka på meningslös reklam från gratis godis (den nappade du på va hertiginannan?) och rösta på mig banners till , ja någon annan reklam som jag inte kunde urskilja på grund av blödande ögon av den gris råsa färjen.

jag fick snabbt dra mig tillbaka från sidan för att senare bli uppringd av berra där han skrattande säger att hon har skrivit om oss i sin blogg och kallar oss en blogg, 2 personer en hjärna, jaha, det verkar ju moget.
jag sprang genast ner till synoptik och köpte mig ett par terminalglasögon med rosareflekterande lins,
snabbt tillbaka för att göra ett nytt försök att läsa denna kvackersalva..

och där stod det "De verkar vara 2 killar som delar på en blogg= två människor delar på en hjärna," 
Nä nu, jag har aldrig förstått mig på de här mediet,  men folk verkar ju läsa, bruno berra blogg blev utsedd till mest inflytelserika aktieanalytiska sida på webben av bla egmond förlag, och det måste ju sticka i dina ögon, att det går bra för någon annan, det verkar faktistk som allt du gör bara går ut på att söka bekräftelese, och de använder du webben till. den bekräftelse som uteblev i det verkliga livet under grunskolan, där du inte fick vara den prinsessan du vill utge dig för att vara. nä hertiginnan av pilates, du borde inte ge dig på mig, och ska du försöka lägga tyngd bakom dina ord med att du är medlemm i rojalistföreningen och stureplansgruppen, får du försöka med någon annan. har aldrig riktigt förstått mig på monarki, och stureplan är några rum med lampor i taket som luktar piss, och vimlar av obegåvade inbiciller som jag inte ger mkt för, men gillar du det så ska jag inte klanka ner på dig. men jag tror att din fasad inte håller riktigt som du hoppas på. Du går nog hälldre som flaggbärare än blåser ut ljuset på tårtan den dagen, om du förstår vad jag menar...

nä nu har jag skrivit klart, jag har varken ork eller tid för dett, men jag skulle tror att det kommer ett svar ganska snart, för du har väl ganksa mkt tid till detta (bloggande) som det verkar,
men snart öppnar börsen i asien och då gäller det att vara på sin vakt!!!! imorrn gäller det,
och du om du har några rojalistika daler kvar tycker jag inte att du ska lägga dom på alternativmedicin eller alternativterapi för migrän utan ist invistera i Aztrazeneca... eller köpa alvedon....

shake and bake

//bruno von torvig



Anne af Uppsala

Vi har tydligen fått en bohem efter oss.... Ja för nått annat kan hon ju inte vara, denna tjej som granskar andras bloggar å gnäller till höger å vänster! Hon ber om en omröstning på sin blogg, tydligen hade hon inte med i sina tankar att kanske någon kommer kritisera hennes.

Detta va precis vad som hände! Inte bara från mig är oxå värt att säga!  Människor som Anne hade man ju kunnat räkna ut med ar... att dom inte tål kritik!

Hon har nu därför hängt ut mig på hennes blogg som en snobbig börsmäklar bonde från Härnösand.......surt sa räven, förstår att det inte är så kul att knappa in rabatt kuponger på ICA!

image37

Stockholm!

Nu är jag hemma efter en helg i Stockholm, eller ja jag har varit hemma sedan i söndags men ändå!! Åkte ner med Mattias Gustin och min bror Marcus, i fredags vid lunch, vi sa att vi skulle åka då. Men efter att Sirap (Gustin) och Klister (Marcusj) gjort det dom skulle var klockan 3 och vi var snart på väg, halv fyra lämnade vi Härnösand.. Och eftersom att jag förlorade Shogun utropet fick jag trängas i min ensamhet i baksätet, otroligt obekvämt, men vid Tunnebro fick jag äntligen stanna och ta fram en kall Staropramen, nu var jag på fötter igen. Väl nere hos Jimmy i Stockholm, skulle vi ut och titta läget på stan en fredagskväll, mackan och jag sa att det som vanligt skulle sluta med en thai matlåda från 7/11 men vi började med det. sen Dubliners för att få trumhinnorna sprängda av något svenskt band som skulle envisas med att prata engelska till publiken, det absolut roligaste var att se världsmästaren i luftgitarr stå bredvid bandet och improvisera. Mäktigt! det var en gubbe i sena 40års åldern som förmodligen druckit ett par öl för många framför sitt märklin tåg innan han gick ut, det såg ut som att han led av 3:e gradens galna ko sjukan där han stod och flitigt spelade på sin elgitarr, men någon gång i minuten gick spelandet över till något som såg ut som en elchock, hela kroppen sakade på honom, innan han snart hittade takten igen. Och vår vän Jimmy som inte har så långt till skratt vek sig dubbelt över hörnbordet vi satt vid,, ja det var ingen vanlig Svenne de! Taxiresan hem håller jag hemlig.

 satan vad jag skriver,

Ja ja, på lördagen var det planerad fest för Jimmys tjej Therese som fyllde år. Med tacos, och melodifestivalen tillsammans med några av hennes kompisar, sen gick vi ut på byn ännu en gång, och jag måste säga att jag inte har mkt över för Stockholms uteliv, men det var riktigt roligt denna afton!! sen så skulle Marcus och gustin givetvis sjunga karaoke, vilket förstörde stämningen en aning=) men som helhet var det en grym kväll,

 fan vad jag skriver.

Ja Berra har som han skrev sagt att han ska bli nästa Rocky Balboa, jag har insisterat på att vi ska träna på spegeln eftersom att jag,, nä jag har inte tid, jag får återuppta skrivande senare-. Shak and bake

Storsatsning och vattengympa!

image36

Har tydligen fått för mig att efter 25 år testa å köra det många kallar för "sommarsträning" Skulle ju vara kul att testa å se om det stämmer att det kommer gå bättre på Hockeyplan med en stabil träning under sommaren....inget jag trott på tidigare men men =)

Jag frågade även min kolega Bruno om han ville vara med under denna träning, inte omöjligt blev svaret och jag fick ganska tidigt imorse ett mail med frågan ...Hur ser träningsupplägget ut? När jag sen skickar programet får jag ett kvickt svar....Vad lider du av? Dock skulle han ställa upp om det blev träning på Spegeln för då tyckte han att vi kunde köra lite vattengympa för 45 kr /gång....undra vem som lider av vad?

För övrigt kan jag väll säga att på Fredag har Teamet sin sista hemmamatch för säsongen så jag hoppas så mycke folk som möjligt kommer upp och stöttar oss mot Pulvercity Kramfors!

Sen en liten fråga till Pettersson, Bodda, Adde, Per, Matte, Mackan......när lirar vi poker igen då?

Hörs! / Berra

Kankse en låt

TJo!
Torsdag och helgen närmar sig,

Igår var det repning med bandet som nu ängligen har bestämt sig för ett namn. "Back Sweet Boys" Orginellt va?
efter några tradiga timmar i lokalen med inträning av någon gammal låt så började vi jamma och har nu skrivit 2 helt nya egna låtar som kommer att släppas på vår skiva före Jul, vilken jul vet jag dock inte,
kankse måste slänga upp någon slags spelare på bloggen så folk kan lyssna,
Fast då får vi väl inga fler besökare, vi skrämmer väl bort dem.

Hörs lite senare

Shake and Bake


Devil and The saint

Ja så kan man väl ganska väl sammanfatta oss, en som ställer till det och en som får fixa till allt igen.
Som ni kan läsa under så ska berra bort över helgen, Å så skönt! Själv ska jag ska ner till Jimmy Andersson
i stockholm för div aktiviteter. Vet inte vad vi ska göra men det brukar bli att vi får vandra runt runt i cirklar tills vi inte vet längre vad som är norr och söder innan vi till slut hittar ett vattenhål där vi kan förbruka några timmar.

Snart är våren här. För att det ska per definition ska få kallas vår måste det vara 7grader eller varmare i 7 dagar i sträck samt att dessa dagar måste infalla efter 15 februari.
så till helgen är våren här skulle jag tro, om inte kung bore käkar lavemang och börjar kräksnöa över oss,
men det är väl lika stor risk som att berra skulle vinna ett svärmors Hjärta.

Nu ska jag återgå till jobbet så det blir något gjort innan helgen,

Shake And Bake,


Tyvärr Härnta...

Men Herr Berglund kommer tyvärr inte visa sig på stadens gator denna helg (förstår om många blir besvikna) Imorgon styr man kärran mot Vemdalen för diverse fjäll aktiviteter.

Det va meningen att det skulle bli lite av en "jobbresa" med tanke på att vi ska åka dit med gruppen! Men nu så här dagarna innan så väljer mer än halva gruppen plus chefen att stå över resan av olika andledningar som jag inte orkar bry mig om.... Så nu blir det en ren nöjestripp för oss som ändå åker och ska jag vara ärlig så tror jag inte det kommer bli tråkigare torts detta manfall....

Nu hoppas jag bara på blåkupa och mycke snö och ett jävla drag på after skin! ; )

Hade så kul här hemma!!

/Berra

Mellberg och 5:e raka vinsten!!

Åter helg igen...fan va skönt tänkte jag när man lämnade jobbet i fredags! Fredag kväll va redan uppbokad av hockey match mot Sollefteå i Högslätten dome, upplagt för hockeyfest och förhoppningsvis 2 nya pinnar till teamet! Det skulle dock visa sig rätt snabbt att alla i teamet tydligen hade glömt bort att Sollefteå har en viss Tony Sundin i laget....denne man fick husera fritt hela matchen och dödade nästan själv teamets drämmar om två nya pinnar.... 2-6 i arlset och blykepan på resten av kvällen!

Min vapendragare Mathias har som ni kan läsa i föregående inlägg varit sjuk under förra veckan och medverkade då inte i denna pinsamma match, dock hade han inga problem att skicka ett sms till mig precis innan nedsläpp med följande text "En buling hos mig efter matchen, surra lite. Ingen utgång? " Givet tänkte jag...

Väl på plats hos matte så slöt även Mr Chees och äldre broder johansson upp och det vart fler än en buling och även utgång... otippat? Ingen kommentar....

Lördag morgon och Matte chockade hela världen med att bjuda mig på frulle....Jawa och en skagenbagge, helt fantastiskt måste jag säga! Under den gryma frukost bestämde vi oss även för att krita ner en travrad för att förhoppningsvis kunna krydda kvällens kajutan budget en aning, hästarna visade till en början springa helt i våran väg.... men i avd 6 skulle sen en vis Björn "Aset" Goop spräcka våra drömmar och vi fick nöja oss med 6 rätt och hela 36 SKR.....Världsklass utbrasst Osten!?

En stund senare ringer mattes mobil och det är ingen mindre än Herr Bodén jr som bjuder in på förfest hos Bylle....eller Öl Bylle va ju tydligen det man skulle kalla han..... ni har 4 min på er att komma till krysset säger en tydligt törstig Bodén....inga problem säger en oduschad matte.....omöjligt säger en som känt matte i hela sitt liv!!
Efter 13 min är vi dock på plast på krysset och vi är på väg.....
Väll hos Bylle börjar drickandet i ett relativt lugnt tempo till melodifestivalen men när väl denna enorma tv plåga är slut bestämmer vi oss för att spela lite spel för att få drick tempot att öka... Vi spelar det mesta som går att spela och avslutar med en runda Mellberg....ölen är nu slut och Bylle kommer med en kanon idé...Vi kör med Gin&Tonic i st......SVART!! Vad som hände resten av kvällen får ni fråga någon annan för jag vet inte.....

Söndag morgon och jag vet inte om jag törs röra mig ur sängen....bly nacken är dock inte så farlig som jag trodde och jag klär på mig för att vandra ner till Wirstrands Café för en frukost med Matte, precis innan vi ska göra entré kommer en bekant Audi förbi med Adde, Bodda och BYLLE.......nej inte han igen... bara synen av denna man gjorde att man kände sig på fyllan igen.... Vi hoppade dock in i bilen och följde med till Casa del pizza ist....Bra frukost!! =)

Nu till helgens höjdpunkt...18.00 va det dags för Poker turnering hos Pettersson... som ni kanske redan läst segrade jag i denna minst sagt lätt spelade turnering! Vad ni för övrigt inte vet är att jag satte mig ner vid bordet som segrare av dom FYRA föregånde turneringarna som Pettersson varit värd för!! Trots detta kliver man in och krossar hela sällskapet och tar sin minst sagt rättvisa 5:e raka vinst! Kanske ni tycker det verka märkligt att jag degar in med Q4 men jag ska förklara handen lite bättre. Heads up mot mackan och jag plockar upp Q4 i klöver.... synar upp till big blind ( 400 ) mackan raisa direkt till 1250 och jag synar ( mest bara för att jag är jätte chip leader) floppen visar 28Q och jag degar in blixt snabb och mackan synar med JJ....Otur Mackan men segern är min!! =)

Nu tycker jag att alla tar nya tag inför en ny vecka och läs gärna lite poker böcker innan ni utmanar mig igen! ; )

Marcus " Doyle" Berglund

422574-34

Back in the game

image33
Efter en fruktansvärt jobbig vecka hemma i soffan där halsen känts som en påse rakblad är jag äntligen tillbaka på fötter.
Jag ser att Berra har "pikat" mig för att jag inte aktiv jobbar med bloggen, ska bli lite ändring på det då.

I går var det turnering hos "JP" i hans poker rum som jag hört så mkt om. När jag klev in i rummet blev jag mäkta förvånad, vart är jag? Såg ut som en bunker vid floden Dnepri i gammla sovjetokkuperade vitryssland. Oj vad fint!
"Jag var tvungen att flytta hit bordet, ska tapetsera i det andra i morgon" OK saka samma bra rum för endamålet i vilket fall!. Turnering slutar givetvis med att Marcus "4 klövern" Berglund vinner, efter showdown med Q4 mot JJ.
berra skratta glatt och vi gick in på cash game, Inte fullt lika kul tyckte han att det var då, efter sitt 6 iköp och torsk., sa vi gnatt och åkte på The big M, Lysande Bågarna, allas vårt McDonnalds . New York burger och en cola,
Dagen hade sen nått sitt slut.,
Eller inte riktigt, när jag kom hem slog jag på Discovery i vanlig ordning för att lära mig några knep som jag förmodligen aldrig någonsin kommer att behöva använda av Bear Grills, han var fast i Mexico med bara en sten och sina kläder (vilken hjälte) han började vandra och när han skulle laga sin middag bestående av Scorpioner och torkad lera (innehåller tydligen mkt minneraler), skrattde jag gott när jag fortfarande kände samken av vändstekt kossa och sesam frön i munnen, Som vanligt klarade han sig ur situationen och nådde civilisation.
Själv stapplade jag de 5 steg runt i lägenheten för att tillslut komma till bingen, en vandring väl jämförbara med Mexico s canyons.

Shake and Bake

// Ricky Bobby  

Fredag å grus i ögonen....

image31

Bruka aldrig vara några större problem att kliva upp en fredag morgon, dan före helgen och dom dagarna man slipper gå till jobbet... Denna dag var dock ej som dom andra...kändes ungefär som stans alla sandbilar släppt all sin last i mina ögon...sjukt trött!! Om det kan bero på diverse spelande vid datorn framåt midnatt varje kväll låter jag vara osagt!

Ikväll är det iaf hemmamatch på Högslätten, laget som gäster denna afton är Sollefteå, ett lag som krigar om seriesegern så det kommer nog bli en tuff nöt för oss att knäcka!
Övriga delar av helgen är ännu ej helt spikat, Adde kom med förslaget att åka till casinot för att kolla in Nordic ligth poker å kanske även se om man själv kan hitta några trissar att slow spela....skulle va grymt kul!! Om inte det blir av kommer det nog bli en hel del spelande på datorn ist!

Ha nu så jävla kul i helgen för det tänkte iaf jag ha! =)

Hörs //Berra


Det va ett jä... gnäll!

Lovade ju att blogga från hela resan men tyvärr tog det stopp när vi klev över kajkanten in på Explorer of the seas!
Vi va lovade trådlös uppkoppling på våra rum men som ni kanske förstår va den uppkopplingen obefintlig!
Vi hittade dock ett så kallat internet café på båten, dom tog 1 $ minuten och skrev man aftonbladet.se kunde utan problem slöa en halvtimme i poolen med en is drink å sen gå tillbaka, så kanske kanske sidan va färdig laddad! DÄRAV INGEN UPPDATERING PÅ BLOGGEN!! Många har gnällt.... " Tycker det är dålig uppdatering på eran blogg" Men nu vet ni varför! =) Sen att min så kallade wingman inte gjort nått inlägg kan jag bara beklaga! Jag som till och med smugglande ut en whisky som tack för att han skulle sköta bloggen men icke gör han det! En whisky som även gjorde mig lite lätt nervös i väntan på att få kliva på planet, hela tiden fick man höra i högtalaren att allt som handlas på tax freen ska redovisas i gaten, men va fan tänkte jag, släpper dom inte in mig med denna Johnnie Walker Blue Label kommer jag bli tvungen att svepa denna 1500 kr whisky på stående fot....vilket jag inte tror övriga passagerare uppskattat! Jag lyckades dock traska rakt igenom och slapp därför detta!!

Nu är man då åter i Härnta och ska göra mitt bästa för att hålla liv i denna blogg, kan dock inte påstå att jag tycker detta är kul men va fan.....kan väll testa iaf!

Hörs! / Berra


RSS 2.0