Kan hockeyn börja igen...!?

Som Matte säger, vissa personer har gnällt över långa inlägg....ok, kanske kan korta ner dom lite, men så jävla mycke bryr vi oss inte om vad du tycker Gustin...

Äntligen fredag igen.... man vaknar upp imorse, känner sig laddad för en ny match.......hockeyn är ju slut tänker ni, ja helt rätt men tydligen har vi startat en ny fredags match vs. Kajutan...en match som går under namnet After Work!
En mycket trevlig tillställning som dom flesta i Teamet verkar se som ett trevligt nöje så här när hockey har paus vila...

Ikväll väntar käk och lite hockey på O´learys Sundsvall! Jag och Down Mike ska dit med jobbet men kommer sedan troligtvis sluta upp med bröderna på O´learys hemma i Härnta...( eller åtminsonde jag...Mike behöver väll fråga regeringen först!? )Så till alla er Brunoberra fans....ni är välkommen till kajjan ni oxå!
Nu kallar dock jobbet så vi hörs och ses!!

// Berra


TV

Blev igår bjuden på tacos och hockey hos Mattias Gustin, med massa sås sås
men när människa visar upp sitt nyinköpta Nintendo WII tänder tävlingsinstinkten och hockeyn får komma i andra hand.
Berra mackan jag och Gustin - Tennis! mano to mano. winner takes all!
spänning är olidlig, inte för mig för jag åkte ut i kvalet!
som tur var fanns det Även andra spel nämligen bowling
Åter igen Mano to mano! spänningen är olidlig,dock inte för mig, jag var avhängd efter 2:a rutan eller var det kallas.
Så nu är det dags för en ny TV och ett WII!
Min tv är nämlgen inte platt den är inte heller av formatet wide, utan High screen och för dom som inte har sett hur en såndan ser ut kan ni få min mot avhämtning den väger nämligen 55 kg, och jag bor högst upp!
Förbannad jag är!

jag har jhu fått klagomål för att det brukar bli så långa inlägg
Så vi hörs senare.

SHAKE & BAKE
Bruno

Ok då Sälen...jag kommer..


Tycker Matte summerar påskhelgen bra, han ska ju dock som vanligt överdriva och kasta lite skit på mig...men men det är väll sånt man får ta!
Tänkte börja med ett litet instick om fredag. Vi gick ju som sagt till kajjan efter lite Thaimat och film hos mackan!
Stället var ju inte fyllt till bredden precis men efter att klockan börjat om på noll började stället sakta men säkert fyllas och både jag å Matte va ganska överrens om en sak.....vi kände oss gammla i sällskapet, det kryllade av folk födda på årtiondet efter oss och Matte påstår ju att jag GLODDE.....ok Matte, det va ju faktiskt så att vid ett tillfälle under kvällen kommer en tjej (som knappt fontanellen vuxit ihop på) fram till Matte och säger, dig känner jag igen och lyser upp som en sol, ropar sen på hennes kompis - Rebecka, kolla vem som är här, du har ju till och med sovit med han..... URSÄKTA!? VA!? MATTE!?....verkade dock som tjejen skämdes mer än Matte....ingen skam i han inte!

Lördagen beslöt jag för att tillbringa i stugan tillsammans med familjen, det blev en hederlig påsk middag och sen lite spel på kvällen, mycket trevligt! Får väll dock erkänna att jag va rätt sugen att sluta upp med Down Mike Öberg och Bruno Johansson....men vart samtidigt glad att jag inte gjorde det när jag ringde Matte dagen efter....

På Söndag blev det skidpremiär på vårtan, kanon väder och lite folk i backen.....du skulle varit med Micke!! nä just det ja.....du hade ju bara ett par googles å inga skidor.....
Har även nu bestämt mig efter 2 veckors brutalt tjat att följa med till Sälen...och därför va det bra med lite uppvärmning i backen!

Jag gör ett hopp till tisdag..... Spegeln har återigen öppnat efter att ha varit helt igenbommat hela påskhelgen, Matte, Micke och jag återupptar därför våran träning,  väl inne på gymmet visar Öberg upp nya övingar hela tiden och man kan nästan tro att Micke hade hoppats att Wikegård skulle se han...
När vi lämnar simhallen hinner vi inte gå mer än 20 meter innan Matte stoppar handen i fickan och halar upp....EN CIGG... Matte?? - ja va fan....Sjöberg rökte ju och tog världsrekord så det kan ju inte vara så jävla dåligt!!

Nä nu kallar jobbet, Cya

// Berra

Påskhelgen! Godnatt!

Ja du idag har det varit segt, riktigt segt.
Vet inte vad det kan beror på men om jag inte minns helt fel är billig importerad öl en stor bidragande orsak!!

Ni får ursäkta min vakans från denna blogg, kan bero på att jag blir kapad varje gång, på min egen blogg! Vad har hänt? Idag är det måndag, nej det är jhu tisdag, vad skönt snart helg!

Men innan vi börjar ladda inför den ska jag ta och försöka reda ut vad som hände under denna ?vi måste hylla den förbannade jesus helgen? Det började på torsdag kväll.
Micke och Berra som redan tidigt under dagen ringt och bett mig hänga med dem ut. Sagt och gjort styrde vi skutan mot Johan den III den nya båten som ligger här vi Härnösands kaj. Micke var lite eller jag ska säga mycket underlig mot mig, som att vi hade en oplockad gås mot varandra
-Är du arg micke?
- Nä vadårå?
-jag bara undrade
Men jag kunde känna i hans val av tonart i svaret att något var fel. Och jag kunde ana att det var min sk utdömning på ett tidigare blogg inlägg där jag skrev ?Bill Gates? som låg till grunden för hans uppträdande.
Jag provar igen!
-Är du arg Bill?
- han ger mig blicken
Satan tänker jag. Ta livbojjen och hoppa!
Men han meddelar att det var precis som jag hade skrivit, och det hade tagit hårt mot honom. Men jag lovar micke du ska får skriva en riktig ?kommentar? någon dag! Kanske kan det gottgöra?
Estonia var fin, men inte överbefolkad så vi bestämde oss snart för att gå vidare. Inga övriga incidenter hände denna kväll och vi beger oss raskt till nästa dag och nästa öl.
Kl var väl runt 11 och filmen på 5;an var slut, Berra som vanligt förbannat törstig, och tjatar sig till att vi ska gå och ta oss en ?titt? som han säger, jag vet inte hur han definierar titt? GLO skulle jag nog säga att det kallas det han gör, i vilket fall sätter vi fart in mot ett tomt kajutan som snart fylls upp till bredden!
Några kommentarer som snappades upp
-   Har du sökt till polis? Ja fast jag var inte kvinna inte utlänning inte blind, och kvoten för Alkisar var redan fyld!
-   Har du varit utomlands? ? NÄ? Men då har du sminkat dig! ?NÄ! Men du har jhu glitter på läpparna!!
 Andra saker som diskuterades kring vårt bord under kvällen var att det var slut på 10 kg gäddor i Vegsjön. Och att lettlands båten är ett fantastiskt resmål!
*Notering
Score möjlighet zero!

Jag måste nog snabba på så att jag inte överfyller servern med detta inlägg.

 Lördagen, var det fest igen! tro hur levern mår? Micket syrra linda hade bjudit till. Och ett överfyllt kajan mar mål även denna kväll. Micke och jag bestämde oss för att sätta oss i ett hört och ta de lugnt, vi beställde en kanna, ja en kanna. Inte öl, inte cider, utan en kanna redbullvodka en kanna GT och en kanna Jack D och kola!
Tack och god natt!!!!

Kul hade vi i alla fall Jag har nog utelämnat många detaljer. Men jag får väl se om berra kan fylla på med lite material!

Shake and bake!
Bruno

Du skulle slagit till Matte...

Skärtorsdag = Flex VM!! 2ma Technology lär ju knappast jobba en skärstorsdag men det gör man minsann på If! Pratade en snabbis med Matte igår och som han sa i föregående inlägg så flyger stekar bröderna med Sterling hem idag......jo det går bra nu!! Thuresson måste ha lättat bra på sina Percy  pengar....

Han nämde även att han hade gjort några besök i diverse butiker i Göteborg och han hade tydligen funnit en riktig kanon tjej på Carlings!...eller som Matte beskrev hon..... Wurtklasse ( Världsklass för er som inte förstår slang) Hon va tydligen 1.55 lång och då förstog jag direkt varför Matte " 1,95 " Johansson föll för henne...

Sen ska jag passa på att gnälla lite oxå....
Har ju påbörjat en träningsperiod nu med Matte och Öberg, köpte ett kort på Spegeln och hade i planera tänkt att träna en hel del under påskhelgen. När dom sen avslöjar sina öppettider under helgen så gick ju det helt åt HELVETE....Skärtorsdag stänger dom 16.00..( Ett slag i ansiktet till oss som jobbar) Långfredag, påskafton, påskdagen, annandagpåsk....STÄNGT!!! Hur fan är det möjligt!?!?!  Snacka om att köpa grisen i säcken.... börja därför bli lite nervös för deras öppettider i sommar...

Men tro inte att du kommer undan träningen idag matte, jag har  löst det på annat vis!!

Trevlig Påsk!!

Mvh// Berra

image46

Men du!

sitter nu på ett hotel i göteborg, men jag ska ta det från början!!

Jo som sagt skulle jag ner till Malmö och jobba, måndag morgon kl 0900 gick flyget, mackan och jag kom till midlanda kl 08:45, SASgubben sätter näven i bröstet, hånler precis så att man märker det och säger, tyvärr grabbar 20 min innan måste ni vara här!!!
- Men är det något skämt??
- Nä 20 min!
okej, min första tanke, ska jag säga att det kan finnas en bomb ombord för att på så vis tvinga av alla från planet och sen efter bombhundar och annat kraffs sökt igenom planet, ta min changs att checka in,
eller ska jag inse att jag faktiskt kom föresent och vända tillbaka till härnösand och ta nästa plan KL 1600.
Alternativ 2, kändes mer mänskligt, sag och gjort tog vi våra svansar peta in dom mellan apostlahästarna och gick mot bilen, för att senare återvända till Midlanda och flyget som skulle gå KL16,
Dags för den förbannade säkerhetskontrollen, jag ser en inte helt SAS liknande arbetare och hoppas på en kroppsvisitering! mackan tar av sig skärpet och går igenom bågen, inga problem.
-Min tur, skärpet sitter tight runt midjan och jag börjar gå igenom,, PIIIIIIP PIIIIP, nej säger jag, men i tankarna hör jag, härligt matte! efter en intim kroppsvisiterign går  vi till planet, (sist på ska tilläggas, men vi hann iaf=)
Mackan 194 cm, och jag med samma höjd över havet, försöker tränga ner oss men knäna tar i i stående läge, än mer om man ska sitta. sak samma, det gick till slut. sunsvall-midlanda-Sturup!
framme.
jobbade måndag och tisdag och igår kväll blev vi klara och tänkte gå ut och fira lite grann, mackan somnade kl 21.

Tåget som skulle gå till göteborg gick kl 0700, vilket vi som morgonmänniskor tyckte var kanon!
väl framme i göteborg fick vi tag i ett hotel som jag hoppas mackan har priskeckat, för det är fantastisk!!
så här sitter jag nu!
och tänkte skriva några rader i bloggen! men jag vet inte riktigt vad, förutom att jag såg att micke skrivit ett inlägg i komentarerna som jag tror att han tror skulle hamna i själva bloggen, Bill Gates?
Jo just ja, det här med planering är inte heller något som ligger mig varmt om hjärtat!
Skulle boka flyg hem i morgon, haha, inte en plats, och på fredag tar tydligen SAS påsk?? tåget är fullt och bussen är full!! men till slut så hittade vi en biljett på sterling till stockholm, och sen blir det bil därifrån,
hemma kl jag vet inte alls, men missar nog torsdagen, GLAD PÅSK!!

nu ska jag gå en sväng på byn tror jag!

SHAKE and BAKE
Bruno!

Klart det ska komma nu....

Knappt en snöflinga på hela vintern men tydligen har nu Kung bore bestämt att det ska kräksnöa över hela landet....nödvändigt....NEJ!
Ska man hitta det minsta positiva med detta så får det väll bli att man kanske hinner få nån dags skidåkning på vårtan nu under påsken...ska bli sjukt härligt med lite ledigt nu!! För mig lutar det åt Hästviken med familjen, får väll se om man även kanske borrar några hål isen för lite pimpling...

För övrigt så har Teamet spelarmöte ikväll, ska bli kul att höra om lagets framtidsplaner....får hoppas det blir lite förändringar så vi kanske kan få lite mer spelare på träningarna nästa säsong...

Detta var väll ungefär det tråkigaste inlägget jag gjort men jag kommer fan inte på nått bättre å skriva så vi hörs!


Berra Open

Fattar ingeting....man tog det som sagt riktigt lugnt lördag, va sjukt nyttig igår med både styrke och golfträning, lägger sig i hyfsad god tid och när klockan ringer imorse känner jag mig troligvis mer trött å sliten än Lundell gjorde under hans lite tuffare dagar....Sjukt märkligt!

Men men inget att göra över det och nu är det en ny vecka, min tränings kollega Björn Emil lämnar idag mig för hans nya DB (dödspolare) Marcus Thuresson.... det leder då till att jag måste sköta min träning själv denna vecka och jag har därför planerat in en vilodag idag.... =)

Sen tänkte jag bara meddela att jag bestämde mig igår för att anordna en Golftävling i sommar, exakt upplägg på  denna är inte bestämt men troligtvis blir det en par tävling och den ska spelas under tors - lör...alltså kommer det bli tre runder av olika slag och sen avslutar vi med en middag med diverse likörer på lördag kväll! Anmälan kan EJ göras utan en inbjudan kommer gå ut till dom speciellt utvalda!

Nu måste jag återgå till arbetet så vi hörs later!!

// BIB

image45

Söndag med Sweeney Todd!

Jo tack, läste berras blogginlägg och tänkte fylla i den där blanka rutan han har under fredagskvällen, men om sanning ska fram är det ganksa blankt här med, bra ös!

Idag vaknade man och tänkte satan, satan! då var det dags igen för denna uppstigning som kan liknas med en allt för lång åktur i virvelvinden på ett tivoli med polsk härkomst! men nej nej nej!! jag flög upp!! inga problem tänkte på gårdagen och kommer ihåg allt, Yes, vi var som sagt inte ute. Men det tar väl en tid för kroppen att förstå det, så lite bakis kände jag mig nog, Illusion! Berra ringde och frågade om jag var klar!?
- vadå klar?
- Ja vi ska jhu träna!
- satan satan. slet kudden från kinden och löpte bort mot bassänghallen!
träna, duscha, basta!
snabbt som ögat bort till Waynes!
där mackan samt herr och fru Öberg uppslöt! och vi kom på det genialiska. Vi går på bio!
sagt och gjort, bokade 8 platser till Sweeney Tod : the demon barber of Fleet street!
En Film av Tim Burton, eller ja en film/musikal. Jag ska säga att jag inte är ett stor fan av Tim Butron tidigare filmer, och hade väl inga jättförhoppningar. (vilken skräll att jhonny Depp spelade huvudrollen=)
Men jag tror att det bara var jag i vårart gäng, som viste att det var en musikal som vi skulle se.
när vi satt där och lamporna släcktes, och filmen inleds med en sång, Börjar först alla skratta och om det var glädje eller sorg fick jag ganksa snabbt klart för mig!
Berra vänder sig mot mig med munnen full av gröna ahlgrens bilar, och utbrister " är de något jävla skämt? någon som driver med mig"? Haha,
andra kommentarer, som för övrigt var många när vi sammlades utanför biosalongen.  
- Det kallar jag att bli rånad , Mackan!
- Kände precis likadant när jag såg Moulin Rouge, vad fan gör jag här.  Micke ö
- Det var det sämsta jag har sett!!! . Ostbollen!
- HAHHAHHA, Fy faan vad kass!! berra
ja som ni kan läsa så blir det nog inte en film vi hyr en söndagkväll på sensommaren när den släpps på trippel DVD med extra material!


I morgon bär det av till malmö! jag kanse slänger in några rader när jag är där om jag hittar ett tangentbord utan gröt mellan bokstäverna!

Shake And Bake!

Bruno
 

Döda en lördag kväll med Matrix....

Klocka börja närma sig midnatt och Herr Berglund är för en gång skull nyckter en lördag kväll.... Vi (Jag, Bruno och Mackan) började kvällen med Bacon Blues Burgare på Olles för att samtidigt följa Matchen Timrå - Modo...efter två perioder och total förnedring i ladan gjorde vi upp notan och lämnade för Storgatan 29....Mattes soffa och Melodifestivalen!

Vi är rörande överens om vem som ska vinna....och det va INTE Peeerrrrelllii iaf!! Även resten av svenska folket verkade tycka som vi men tydligen satt väll DJ Clabbe och dom övriga i idol juryn på olika håll i Sverige och tyckte annat....SKANDAL!!

Tänkte även nämna några rader om gårdagen...
Började med match i Kovland mot If företag och efter en tillknäppt inledning fick jag själv gå in och spräcka nollan och resten blev bara en transportsträcka...vinst med 6-2 och eftersom det va min och Öbergs fjärde vinst för säsongen såg  vi med glädje fram emot resten av kvällen!
När vi kommer till svalls kårhus ringer en av bröderna Vällingby och varnar....vi är på väg!! HELVETE! Vi måste göra det bästa av situvationen va första tanken... vi lurade bartendern och vi fick köpa 8 oöppnade öl...allt för att göra dessa grabbar en aning roligare! Förfest hos Lundberg med diverse If folk (Mackan tror jag blev lite kär oxå...) och när en av tjejerna meddelar att Melody Club spelar på Stadshuset bestämmer vi oss för att det får bli stället för kvällen!
Nya ansikten på byn och likt myror runt en sockerbit börjar tjejerna samlas runt oss och vi ser fram emot en lyckad kväll....När sen Matte och Öberg visar upp sin two steps dans så händer nått.. PANG....lördag morgon! Jag vaknar upp själv i en soffa med kläderna på och min jacka som täcke....ringer Matte....inget svar.......ringer Mackan, Någon svarar, tror att det va Sven Wolter. Han säger iaf att dom är hos Håkansson och jag + Öberg går med tunga kliv bort till Centrum! Väl hos Håkansson upptäcker jag att även Matte och Mackan gick  i mina fotspår igår...Matte ligger nämligen helt utslagen på en soffa, alla kläder på och utan täcke å kudde.. (Ni gjorde verkligen ett bra intryck grabbar!) Sen vet jag inte om matte hade ångest idag eller om det va nått annat men innan bröderna går mot bussen köper Matte en skottkärra på stan....Tänkte överraska Farsan med en present.....öööööö OK!

jaja...nu är det iaf Matrix på tv och den tycker bröderna " född i en CD rom " Johansson är jätte bra och ni kanske förstår vad jag tycker om jag hellre väljer att blogga.....den hamnar ganska högt upp på min lista....." Vad är det tråkigaste man kan göra om man vill döda en lördag kväll" ...jo man kan kolla på just Matrix...

Nu får det räcka för idag!! Hörs kanske imorrn!

// Berra

Ps. Ang Bilden i föregående inlägg....bara för att du kan Photoshop och dricke Yolt cola ska du inter tro att du är nått Matte....HÄMDEN ÄR JÄVLIGT NÄRA!! Ds.

Nedan kommer ett litet bildexempel på hur det kan se ut när Matte gör ett av sina danssteg...

image44

Kaffe, jag vill ha kaffe för faan!

Oj oJ oj
jag ska lägga det förra blogginlägget lite på is.

Jo som sagt är det sälen som gäller och vapendragern berglund SKA med inga diskutioner!.
Semesterdagar!?!?!? gör som du brukar, och sjukanmäl dig (Hoppas din chef är en aktiv bloggläsare=)
Det ska bli kul!! jag plockar upp dig torsdag kl 5 nere i svall, sen åker vi förbi systemet och länsar.

Jo tack, man ska väl ner till sundsvall och hänga med micke, berra kan se sig om efter nytt umgänge.
Och jag kunde se att vi kankse skulle få med oss en gitarr, jag ska se om det går att fixa till, jakten på den försvunna pärmen är som sagt över!

som ni kunde se på förra bilden var den maipulerad. Men, jag har orginalet! thats right! orginalet ligger här, det är nämilgen så att det var ett julkort som gick ut förra året, se och njut!
image43

I en annan del av....

Äntligen fredag och jag är på ovanligt bra humör idag! Modo fick återigen pisk igår och ikväll får man snöra på sig skridskorna för säsongens absolut sista match!

Pratade precis med Jan "Jimmy" Digné och han ville ha med mig till Sälen....ytterst tveksam till det! främst för att mina semsesterdagar försvinner som smör i solsken... men sen är Sälens backar lite under den nivå på backar som min skidåkning kräver....ett epa ställe helt enkelt! Tycker även (som dom flesta kanske förstår) att det är rätt tråkigt att åka 100 m sen stanna och vänta på övriga gänget.....deras skidåkning kan liknas med gänget från Köping!

Hoppas dock att bröderna basfiol tar sig samman och sluter upp med deras favorit kompisar för en pubanalys i svall city denna afton! Om ni ska ner grabbar...bli inte rädd för all ånga och stoft som bållmar ut i denna stad....det är tydligen fullt normalt!

Nu ska jag strax iväg på lunch....Pasta med Kött sås står på menyn.....perfekt uppladdning inför kvällens hockey fajt!! Kanske hörs vi senare under dagen....jag tror dock att min sämre hälft... Bruno Brekäft kommer krita ner några rader till innan dagen är slut!!

O A O // Berra

Ps. Övriga ligan i svall ser gärna att Back sweet boys får med sig en gura till förfesten hos lundberg, går det bra skulle det va kul men inget måste!! Ds.

image42

Nockad i 12 ronden!

Skeda med iron mike tyson kan jag förstå är en sak, men att nocka sig själv blodig när man sover måste vara något slags rekord!
Vist rullar man och sparkar i sömnen, men att ha en dröm att man boxas mot någon, jag kommer inte ihåg vem,
men jag har för mig att han inte var så stor, kankse micke ö eller berra i sånt fall!
jag vet vad ni tänker! En enkel match i vaket tillstånd, men i drömmarnas värld kan allt hända! Och det gjorde det!
för efter 9 ronder stog matchen och vägde, båda var slutkörda, ding dong, räddad av klockan, rond 11 ser jag. hoppade över rond 10 (det går tydligen när man drömmer) i vilket fall, rond 11
PANG, något händer, en riktig pärla träffar näsryggen och blodet sprutar, (fortfarande i drömmarnas värld)
Men nu går min sömn över till det stadiet när man inte riktigt vet, är jag vaken, eller sover jag.
Jag var vaken! för i morsen när jag klev upp och skulle borsta tänderna ser jag till min stora förvåning, att jag nockat mig själv ,halva anisktet fullt i blod.. min första tanke, satan jag förlorade!= )
Ja ja så kan det vara.. tänkte ta igen det ikväll.

Äntligen fredag iaf, och jag kankse ska ner och stöka runt med berra och micke i Tjernobyls tvillingstad Sundsvall, men inget är bestämt!
 
tele!

hopp då var det dags att jobba igen då.
jag återkommer

Shake and Bake!
Bruno

Privat vs. Företag


Ånäshallen i Kovland...bättre än så här är den inte!

Har varit lite dåligt med uppdateringar på senaste det måset jag erkänna men ska försöka bättra mig! Lite måste jag dock skylla på den här träningen som jag å Matte fått för oss att börja med.....träningsvärken strålar ut i hela jävla armen så jag knappt kan skriva....

I morgon är det fredag...lite av en favorit dag...ööööööö undra varför!? jo det är för att Matte ganska ofta dricker öl denna dag och han är inte vidare underhållande nyckter!

För övrigt så ska jag och Mad Mike Öberg visa våra talanger på Ånäshallens is imorrn kväll 17.30 när If Privat möter If Företag i en av vinterns viktigaste hockeymatcher, det som talar emot oss är väll att våran chef har problem med offside regeln i hockey, men om han förstår att det finns anfall OCH försvar så kan vi nog vinna denna match ganska enkelt! Efter matchen väntar mat och dryck på Sundsvalls Kårhus, förhoppningsvis kan vi även locka ner Bröderna Lång till en utgång i staden som gud måste glömt och den stad som fick hela sveriges fabriker i början av 70 talet......

Nä nu kommer jag inte på nått mer....ska försökaskriva nått mer roligt imorrn!

Hörs // B

Sälen

Ja som sagt har träningen dragit igång, berra vill kalla det försäsongs träning, jag kallar det "jobba för att inte få Bill Gates hållning" träning.
Och som alla vet efter sol kommer regn, och just nu regnar det träningsverk.
ont gör det!

Sälen skrev jag som överskrift ja, Jo jag ska åka till sälen den 4 april, så är det planerat iaf!
jag och jimmy manyana andersson ska visa hur det går till i knatte liften!
på tal om de, micke jag måste få låna dina goggles!

Fast nu när man inte åker så mkt skidor på vintrana längre (snöbrist) börjar man tappa den fundamentala biten.
Hur faan tar jag mig ner!??!?! vet inte om det blir så men sist jag åkte kommer det en knatte på 12 år twintipps och storstadsattityd och tränger sig i liften. och lite kaxig som man är påpekar jag det,  vilket han svarar "lär dig åka gubbe!!"
-ha  jag gör va jag vill med dig i backen! tänkte jag * väl uppe fick jag äta upp mina ord.
med en 760 graders inverted flobbidiflopp tunnlar den satans ungen mig! vänder sig om och hånler!
jag skyller på min knäskada och tar mig sakta men säkert ner mot gemytligare alltiud, tar en skarp vänstersväng
tar av mig skidorna går några hundra meter, mitt colosseum!
beställer in en stor stark lägger upp benen och tänker här gör jag vad jag vill med mini me jon ohlsson
för det tar åtminstonde 6 år för han att komma in, mohah
så om någon tänkter åka till sälen vid den tidpunkten så ses vi på afterskin, dansandes till oh jag vill ha dig!

Shake

AND

Bake

bruno "de e bar å åk" stenmark

v 11 och (skott)år....

Då var det inte vidare långt kvar av denna arbetsdag och man kan äntligen lägga ännu en piss måndag bakom sig!
När man vilar ut som jag vanligtvis gör under helgen så känns måndagen väldigt bra men om man hamnar i klorna på bröderna johansson och deras Big Boy ragg så blir det svårt.... Snälla Berra...Snälla följ med på efterfest!
Efter mycke tjat väljer jag att göra dom sällskap ( måste ju finnas nån rolig på festen ). Denna eftergädda varade till 06.00 söndag morgon...... därför blev söndagens och måndagens blynacke ganska självförvållad..

Men men detta ska dock inte sätta stopp för mina planer om att starta upp sommarträning redan idag, ska dock bli kul å se hur länge man orkar i år innan man åter igen kastar in duken!! Målet är iaf  till mitten av aug!

Jag kommer faktiskt inte för stunden på nått mer å skriva men jag tänkte bara släppa en av Mattes nya ordvitsar..
(Ni som umgås med han vet ju att det är det enda han tänker på i dagsläget! ) Vi gick ju som sagt till Casa del pizza i går och på vägen dit passerar vi pizzeria Pinocchio, där vi hade ett mord för inte så länge sen...

Jag säger direkt att  " Här äter vi iaf INTE!!

- Nä fy fan säger Mackan

- Varför då grabbar....det är ju ändå Skottår........jätte kul Matte!

Hörs!!  /Berra

Måndag!

Tyckte jag la det på kudden igår, men idag när jag vaknade var den borta, hjärnan alltså! och ist har jag fått något som är 3 storlekar för stort intryckt i pannloben! jag undrar hur jag ska klara av den vecka när nu hjärnan har abdikerat och ställföreträdare för dennes post är vad jag kan likna med en jättestor pumpa.,
Nu vet jag hur du har det dagligen berra =)

Helgen har ändå varit väldigt lyckad, i fredags invigde vi årets första After Work, som vi sedan följde upp med att dricka ur hela min lägenhet. sen var det tydligen lördag när jag vaknade! Under lördagen var det middag hos berras föräldrar, där den perfekta bilden diskuterades hänsynslöst, Alla var lika chockade, Tomas (berras far) kunde teknik, inget han spillt över på sin son. =)
Kvällen slutade med Eftergädda till kl 6 !
Berra somnade på soffan, men överraskade med en braklunch när jag vaknade. Sen började nog tidernas filmmaraton, först såg vi skidskytte och lite sport, innan vi satt på första filmen, Villervalle! en otrolig film från 60-talet. Efter det var det dags för nästa film, HITMAN, en sevärd macho action som genas frambringade en hunger så stor att till och med vi masade oss ur soffan för att gå bort till salladsbaren, hahah, skoja bara, casa dela pizza som bakar bussrattar stora som tefat, vilket var en enkel match när man är bakis hungrig! mackan j anslöt sig till truppen när vi ringde och sa att det var pizza!
 en man av få ord en dag som denna. I vilket fall som hälst gick vi tillbaka och tittade på "We own the night" en gangster film som också är sevärd, men jag trodde den skulle vara bättre. Mitt under denna film startade ett butangas krig mellan berra och mackan. Ett krig så krävande att inredningen måste ses över. Jag hamnade givetvis mitt i mellan detta helvetes inferno, "fire in the hole" fick en helt ny innebörd!!! Film nummer 5 för dagen Wallander, led våra ögon igenom innan jag skickade hem det båda krigsveteranerna. det tar jhu ett tag att filtrera en sådan här helg, och nu när den rätta arbetsmaskinen här uppe har tagit ledig, går det lite långsamt, men jag kommer säkert på mer under dagen, eller så får väl berra fylla i lite tomma rutor!!

 Shake and Bake!
Bruno


Sthlm, 360 mässa, och 49 min i telefon!

Kl är nu snart 01.00 denna måndag natt, precis avslutat min första dag på mässan i Stockolm! Nu sitter jag på hotell rummet och läser varenda jävla sida jag kan komma på, inte det minsta trött!! Kan bero på att jag sov hos Jimmy å Therese inatt och där släcktes lampan strax innan 21.30!?... och nä dom har inga barn men dom har en kattunge vid namn Dessiré...

Helgen har i övrigt varit riktigt trevlig, i lördags blev det lite öl drickning hos jimmy med lite annat stockolms folk ( som konstigt nog va riktigt trevliga...inte alltid man träffar på trevligt folk från den stan! )plus jimmys bror och törnsten, dom två sistnämnda vlle även visa hur man drack tequila, dessa små knattar ville senare även visa även hur man spyr i regnet utan strumpor....
Nä orkar inte skriva mer om helgen...va jävligt roligt iaf..

Nu har jag däremot nyss avslutat ett telesamtal med min vän Bruno Mathias Torwigg, det blev prat om precis allting från drivremmar på lynx till tändstiftan på en ockelbo..... Nä allvarligt så blev det prat om......va tror ni!? inte en chans att jag berättar det.... men tydligen så när vi lägger på har samtalet varat i 49"!%¤#  WHAT!! ja ingen kommentar..

Hörs på mässan imorrn för dom som vill!! Goooood Night

Hade // Berra, Bulan, Bärling, Bert!

RSS 2.0