lägg ner ansiktsboken....



Ok......kanske inte ska säga för mycket eftersom även jag är medlem på den där jävla sidan men kan nån svara mig, vad är det som gör Facebook så jäääävla bra?

- man kan lätt få kontakt med gammla kompisar....... ja men det är ju skit roligt att din klasskamrat från lågstadiet skickar en friend request till dig......jag har alltid undrat vad han gör nu.......ELLER INTE!

- Man kan få kontakt med folk från hela världen.....är det många som har så jävla mycke kompisar över hela världen?

- Enligt mig är det inte mycke som skiljer Facebook från Lunarstorm....tvärtom.....jag trivdes faktiskt bättre där! ; ) Lunar har visserligen en lite yngre generation av människor men varför är det så mycke "mognare" med facebook?

"You were poked by".....poke back? Nä tack jag tycker inte det är speciellt coolt att peta på folk genom internet...

"You have 2 friends for sale invitations" - nä tack.....jag ser inte nöjet med att köpa vänner.....men vissa kanske behöver göra det?!

Och ni som tycker det är sjukt underhållande att varje dag skriva i fälltet "What are you doing right now?" får väll göra det men jag tycker även det är ganska överskattat!


Nä kom gärna med era fantastiska argument varför facebook är så pass bra som alla tycker så ska jag argumentera varför jag inte tycker det är någon skillnad på Lunarstorm...

Det enda jag tycker är bättre med facebook är väll att man använder sina riktiga namn.... Namnen som förekom på Lunarstorm kanske inte va dom bästa! =)....eller vad sägs om MoonMatte16 (Matte Johansson) Markurius (Marcus Johansson) Jimpa20Boy (Jimmy Andersson)....hahaha


/Berra


El clasico

Måndag har kommit änuen gång, lika fruktansvärt som vanligt! all min energi behövs för att hålla ögonen öppna!

men varför denna rublrik kanske ni undrar. ja det är inte så att jag ska ner till spanien dricka öl och se på fotboll, nej nej varför skulle jag ängna mig åt sådant strunt, i denna stad där renlevnad har blivit ett nytt signum! från all håll i värdlden kommer kristna extrimister och tar efter vårat goda exempel på hur man ska leva sin vardag. först hela AIK sen håkan, och nu kommer smällen, el clasico eller klassikern på svenska!

Jimmy "mañana" Andersson ringer och som vanlingt är samtalet fyllt av skratt och lättsamhet, tills jag frågar honom om han har sprungit lidingö loppet än?  nä det skulle tydligen ske på lördag. men nog om det karn har anmält sig till vasaloppet och han ska promt ha med mig,
-Matte, vi ska åka vasaloppet
-Men då måste jag köpa skidor
- HAHA. ja det är en förutsättning,
- men menar du Tjej vasan´lilla vasan eller vad?
- Men gere, riktiga vasan, nästa år ska vi göra Klassikern

om en kall kår gick när berra droppade bomben att vi skulle blåsa liv i denna blogg, var det inget jänte den som rinner nu. 2 män (ja?) båda glad i maten och har en arsenal av bortförklaringar mot varför man ska träna, ska ställa upp i klassikern. Nu har det slagit slint på riktigt!

* Engelbrektsloppet, 60 km, alternativt Vasaloppet eller Öppet Spår, 90 km, på skidor.
* Vätternrundan, 300 km, på cykel.
* Vansbrosimningen, 3 km.
* Lidingöloppet, 30 km löpning.

är vad som väntar, men vi får väl se när första bortförklaringen kommer, jag tror att den är min!

Men om någon känner att denna idiotiska idé kankse inte är så dum ändå, och vill ha ett diplom om att din dumvristighet verkligen är genomförd, så är ni välkommna att vara med.

Träningen drar igång när snön faller!

ses i spåret!

Shake and Bake

//bruno

vad gör han!?!

Kaffet hade knappt svalnat i magsäcken innan samtalet kom.
- Tjenare
- Vad vill du mig berra?
- Men såg du inte meddelandet?
- Nä jag har ett jobb att sköta!=)
- Brunoberra.
- Vad?
- Bloggen är igång igen,
Som ny kramad snö innanför tröjjan ilade denna nyhet ner för ryggraden och jag förstod inte riktigt vad det var frågan om!?
jag har sen länge lagt detta bakom mig, en vardag utan detta ständiga försök till att hitta på ngt att skriva om.

han pratade om en lansering, till och med en plan för hur denna lansering ska se ut.
jag var mottligt förtjust!

men jag förstod att vi måste, så många som så länge har väntat på  en comeback, - "vi är dem skylldiga"
allright, vi kör!
Hur länge vet jag inte, men det jag vet är att bloggarnas blogg är tillbaka, gudfadern. Vi ska änu en gång visa att det finns annat än nyinköpta cardigans från HM  att läsa om.
Jag tror också mig minnas att fighten Barens blogg vs BB inte han börja innan vi vek ner oss, men vi är tillbaka för att återföra ordning på tronen.

Ladies and gents!

we are back!

Shake and Bake!

//BRUNO

Ut med Röda mattan....BrunoBerra is BACK!!



- Många dagar har gått, många har gråtit, svurit, krökat ner sig totalt och allt annat skit man kan göra i väntan på att Härnösands gammla blogglegender ska väcka liv i den internet adress som fick bröderna gay Schulman att starta 1000 apor.. och Håkan Olsson att sluta skicka "friends for sale invitations" på facebook..

Vi har väll inte direkt kommit fram till det slutgiltiga beslutet om bloggens framtida tema, men ni kan vara lugn....det Baren Olsson skriver om det får han hålla för sig själv.....

Vi kan väll smyginleda med att hälsa en framtida hockeysäsong välkommen......Matte är ju som bekant Teamets längsta och mest oröliga back även iår och jag kan rekomendera alla som har lite att göra en fredag kväll kl 19.30 att packa ner några pys i väskan....traska upp till Högslätten och ställ dig på bortre stå för att stötta Teamet denna säsong!!  Jag bestämde mig dock redan i våras att jag skulle testa lyckan i grannklubben AIK!  Längst är jag inte, tror nog inte på oröligaste backen heller....dock ser det ju ut som jag kommer kunna skriva en roman om  "Livet längst ut på bänken" 
Trots att jag redan passerat fjolårets poängskörd ( som inte va många) lär jag nog få finna mig i att göra sporadiska inhopp och sen kanske även ta på mig B-lags tröjan och möta Teamet....vilket jag dock tror kan bli jävligt kul! 

Sen är det ju jäkligt kul att Elitserien drar igång och jag tänkte faktiskt lägga ut en lite utmaning direkt...
Jag ska här tippa den slutgiltiga topp 8:a placeringen denna säsong, den som lyckas få in fler rätt än mig kan komma fram till mig på O´learys och kvitera ut en pilsner under SM Slutspelet...

1:a Hv71
2:a Färjestad
3:a Frölunda
4:a Linköping
5:a Djurgården
6:a Modo
7:a Timrå
8:a Skellefteå

Vet att det är straffbart att inte räkna in Brynäs i denna skara men även jag börjar inse att Owe börjar bli lite för gammal.....

Nu tänkte jag avsluta denna smygstart med att säga att våran riktiga release av den "Nya BrunoBerra" är planerad till den 1:a oktober

Väll mött 

Berra

RSS 2.0