Härntas Carrie & Samantha...



Söndag den 22 juni..... Dom flesta kanske lite slitna över Midsommar, tur man har en sjukt intressant EM Kvartsfinal att luta sig tillbaka till.... Italien - Spanien!!

Ringer till Matte under dagen och hör vad som händer under kvällen, visste att det va bio inplanerat men tänkte höra om det va sena eller tidiga som gällde....
- Vi ska på sena!

- Är det inte bättre med tidiga tycker jag.....det är ju ända Italien - Spanien (EM Kvartsfinal!!)

- Nä jag går hellre på bio, det är en rätt bra film så jag tror jag väljer den före matchen..

- Lite udda tycker jag men ok...

Visst grabbar....bio är trevligt men när man som kille i 24 års ålder väljer att gå på SEX AND THE CITY före en Kvartsfinalen i EM ( som spelas vart 4:e år om ni inte visste) mellan två relativt stora fotbolls nationer.. Italien-Spanien då börjar man fundera..

Ni får mer än gärna komma till mig om ni vill prata ut grabbar, jag har varit eran vän länge men när nått i den här stilen händer då börjar man ju fundera...

- Fine, det va säkert många tjejer som satt i publiken men jag tror knappast ni tittade dom i nacken under filmen..

Nä boys....på onsdag resp. Tors är det semifinal dags...då förutsätter jag att ni sluter upp med oss andra och tittar på detta!  Men visst...det kanske går nått repris avsnitt av Samantaha & Co då!?! ......Men då får ni fan spela in det isf!

Nu tar vi nya tag denna vecka..... och kom ihåg grabbar, min telefon är alltid tillgänglig för er.... ; )

/Berra


Grekland, Dallas å Wiklund...

Lämnade som dom flesta kanske läst landet förra veckan för en veckas semester i Grekland! Hoppades att Matte skulle hålla liv i bloggen men det enda han lyckades med va ett ynka inlägg....men han har väll en hel del att stå i nu när det är student tider!!

Tänkte inte skriva så mycket om resan med några notiser som är värt att veta tänkte jag dela med mig av...

* Åker man en gäng grabbar till Zakynthos finns riks att man inte tar sig hem...Sjukt överraskad  över parylivet, på Zakynthos, sjukt mycke nattklubbar och strandbarer!

* Ölen Mythos smakade riktigt bra...varje dag!
 

* Teamets gamla Back jätte Erik "Dallas" Dahlgren har nu även öppnat restaurang i Grekland( En tidigare finns ju i Nyland)


* Att sticka ut å springa i 35 gradig värme kommer jag nog aldrig göra igen...

* Fick känna av min första jordbävning...rätt fräckt enligt mig!!

* Engelsmän vet hur man dricker MYCKE sprit..

* Inkastare på Grekiska restauranger kan var sjukt jobbiga..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tänkte även lägga en kort kommentar om en kväll på Hamnkrogen helgen innan resan....
Det va som vanligt en mycket trevlig kväll men båda vänner och bloggfiender

 Baren & Frost

Den största överrasking och anledningen till varför jag nämner denna helg va att mitt under kvällen, utan att någon hörde eller såg nått...så satt han där..Johan "Schakalen" Wiklund...mannen som varit spårlöst bort i dryga halvåret! Vi fick dock inga bevis på att det verkligen va han men ni får väll dömma själva, men enligt Håkan var det inget tvivel om att det verkligen va Wiklund!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är det återigen allas våran favoritdag...Fredag! Planerna är först träning efter jobb och sen blir det nog lugnt resten av kvällen....kommer nog INTE gå till hamnkrogen, INTE dricka en öl å lyssna på musik, för det tycker vi är tråkigt!.... Om ni inte tror på detta så kan ni väll komma ner till Hamnkrogen å titta... ; )

Imorgon lördag tänkte vi styra upp lite fotboll på dagen för att sedan styra vidare ner mot Kanalcafét för att Följa Zlatan å Co mot nästa EM Seger! Om det är någon som vill följa med på detta eller medverka vid fotbollsmatchen på dan är ni mer än välkommen att ringa, om ni inte har nått av mitt eller Mattes nummer är ni inte välkommen =)

Hade bra så ses vi någon gång under Helgen!

Berra

Så förbannat varmt!

Ska inte klaga på att vi har det varmt på jobbet, men igår var det c:a 32 grader och en luftfuktighet på 99 %
helt galet!

Ikväll är jag bjuden på grillning ute på smitingen av Mattias Gustin som har behagat att återvända till härnösand efter några års försök att bli artist nere i göteborg med omnejd! Ni kanske känner honom som Disgustin eller pikkadoll eller från Gruppen PMS! Det är i allafall planerna för dagen, och på lördag ska vi spela för några som gillar att rappa om mat, (coop) så inget harbourbar denna vecka, eller vänta, fredag är jhu inte idag! ah!

och denna bloggs andre man, stack till grekland i tisdags.
Och han verkar vara på jakt där nere, 2 Tjejer som han fattat tycke för och han har bestämt sig att efter bamseklubben ska dom ut och utforska vad byn har att erbjuda. För bakom denna fasad av sanslottsbyggande och simträning, verkar dessa vara väldigt wild and crazy!
Gör inget dumt nu, är mitt råd!
jag följer med spänning hur det går och kommer givetvis att avrapportera till er

forts följer!

Shake Nad bake
bruno!

RSS 2.0