Jobbar över

MJo det får bli ett kortare inlägg idag. Nu när julen stundar är det så att man antingen har sjukt mkt att göra, eller så får man sparken, inget mittemellan. Och jag tillhör tack och lov någon som har lite mkt att göra! Om det beror på att jag inte skött mig och halkat efter eller att det bara är mkt att göra, låter jag vara osagt=)

Sak den samma. I morse när jag gick hit viste jag att jag inte skulle hinna klart på de 8 timmar som man ska jobba för att tillfredsställa den stora massan och inte falla in under kategorin bokstavsbarn, L.A.T. Men när klockan började närma sig 5 snåret går en av kollegorna förbi och börjar rada upp en massa högtalare och i förbifarten ser jag något jag känner igen.
” mhe men va!?!? jag fick inte fram ett ord. Vad var det han hade i handen?
Jag insåg ganska snart, när det där ljudet, de oförglömliga, de omöjliga att ta miste på Ljudet strömmande in och träffade hammaren som slog på städet och sedan vidare via vestibularisnerven upp i hjärnan, leendet spred sig. Puuttshuu.
Varunummer 11412-03, en välkyld norrlands guld. Välkommen till världen.

 - Vad händer Skränk? utbrast jag!
 Hans svar la sig som bomull runt hjärtat.
-Vi lägger ner, jag har köpt en flaska whiskey och en massa öl. Ta hit datorn så spelar vi lite poker snackar skit och dricker någon whiskey. Och vipps så sitter vi nu här och gör precis det. ”cliff of dover- eric johnson” spelas och jag vinner (det är min blogg jag skriver vad jag vill=)

Det är i alla fall vad jag kallar att jobba över.


Hinner inte mer,

Stay Classy Härnösand

Shake and bake

//Bruno

i dont need a Robert Underdunk Terwilliger,

Tror om man kanske ska ta upp kampen ändå? eller kamp. jag har hållits tillbaka, blivit belagt med tabu, och rättat mig efter veckans "teman," men nu är det slut, jag får äntligen kasta mig ut från toppen av Mount mubigdu, sträcka på mina långa armar, och flyga iväg.

så nu kan jag skriva om precis vad faan jag vill som tex tvättider! j

ag bor i en bostadsrättsförening, där jag är lite yngre än dom andra,(S) barnbarn) inget ont om det. dom är väldigt trevliga och när det inte lucktar liggsår, så brukar doften av kanelbulle kittla i näsan när man kommer hem. men att pensionärerna var ett gäng glada gubbar och tanter som gillar att lösa korsord och kasta bolle när vädret tillåter, stämmer inte, det stämmer inte alls. dom är samlade, taktiska, en väl sammansatt organisation för att jävlas med sådana som mig! för oavsett när jag ska boka tvättid, så är det alltid upptaget, spelar ingen roll när. eller ja det ska inte säga, dom brukar lämna en lucka öppen, fredag kl 17-22, då är det idol!
 Ahaaaaa. tänker jag, dessa små foxar ska inte överlista mig, jag är kvick, ja i alla fall något snabbare än vintanten på 3:an och hon är deras bäste på 100 m tvättkorg, så sent en söndag smyger jag ner för att boka in nästa vecka, onsdag mellan 17-22 och torgdag mellan 07-17 ett helt dygn ska jag sno åt mig, saken är att vi använder oss av papper. alltså vi skriver upp oss på papper när vi ska tvätta. modernt i know.... när jag kommer ner för att skriva hittar jag inte pennan! jo där phew, en lite söndertuggad gul skolblyertspenna , och mot den nariga väggen skriver jag in mina tider.

Onsdag och hem från jobbet, kanelbulledoften för mig nästa i trans när jag ska bära ner den fulla korgen, jag slänger in tvätten och ska ta fram mina väl gömda förpackningar med via Color och vit (jag gömmer dom mot väggen bakom tvättmaskinerna, ingen av dom andra är tillräckligt lång för att se det dit. "i masterminded your asse" smålerjag för mig själv,,, men inte länge, jag känner på förpackningarna som står precis där jag stälde dem, men något skiljer sig, dom är tomma, förmodligen har ordet spridit sig att det finns "gratis" tvättmedel i tvättstugan, och vips får jag 2 poäng på mitt hemköpskort... men inte nog med det, mina andra tider för dagen därpå är inte där, skrev jag på fel dag? nä jag är helt säker på att jag gjorde rätt, men där står ett annat namn. S&M kvinnan på 1:an har skrivit in sig ,, med BLÄCK!!!!!! förbannat förbannat färbannat!!!!!
men jag har min plan, jag ska byta ut tvättmedlet med varandra sen ska jag granska deras mörka kläder, och om dom har blekts då vet jag!! eller kanske lite färgämne i det ljusa tvättmedlet. vi får se men jag tänker inte låta dem vinna! men än så länge

los seniores -1
me self - 0,5
berra - 0

Stay classy san Harnosand

Shake and Bake

Bruno!!

Bryt upp, bryt upp...



Denna blogg har på senaste tiden nog varit den sämsta av dom alla på blogg.se....vi gjorde ett allvarligt upplivnings försök men det funka inte ändå!

Vad händer då nu?

Jo vi bryter upp.....utan Mattes (Brunos) vetskap delar jag nu bloggen, jag går min egen väg och startar nu.....berra.blogg.se =)

Matte får nu chansen att driva denna blogg på egen hand eller starta en ny eller dra sig tillbaka från den journalist branch!

Tack för denna tid!

Berra

RSS 2.0