Nord mot syd, slaget upprepas

Ja äntligen har jag lite tidöver för bloggen,
är sen i måndags nere i malmö. eller falsterbo just nu, har jobbar här nere hela veckan, och ska avsluta arbetet i morgon med en golf tävling, (jag vet! ett skitit jobb, men någon måste göra det)
rivaliteten mellan norr och söder är stort, mackan och jag ska försöka försvara norrlands färger, och dom gör allt för att sabba det, först så är vi ihopbokade på samma rum i kväll, sen är vi bjudna till thuresson på öl för att vi ska vara bakis i morgon, (dom är ej medvetna om vårt leverne de senaste 3 åren) så där går dom bet, men som om inte det var nog har dom även lottat ihop oss två tillsammans imorgon samt med dressmans vm fronfigur.
vi får se hur det går. det blir första slaget på gräs i morgon så under 90 slag får man se som en bedrift=)

sen har vi som berra redan berättat en sommarfest på lördag, där vi ska spela på utebaren, så om vädret tillåter får ni gärna komma ut och hälsa på!

Jag har även hört att det är 3:e gången gillt som gäller, så kankse det blir en tidig kväll på fredag, så att vi kan gå upp med tuppen och spela lite Whiskey golf på härnösand gk, och eftersom berra är imun mot polisens alkotest så får han köra, sen kankse vi öppnar portarna en 3;e gång på rosenbäcken!

Men förra veckan hörde jag något om att anna skulle bjuda på en liten efter förfest, men vi får väl se om inbjudan kommer?

nä nu ska jag iväg,

vi ses,

Shake
and
Bake

bruno

Lutar åt 20 grader i helgen..

Får be om ursäkt för dessa blogg torra dagar...Duktigt seg söndag och lite för mycket att göra med jobb osv. mån och tis! För er som funderar hur våran lördag var så blev den knappast sämre än fredag....lite besviken vart man dock när man vandrade bort till Hamnkrogen....5 gäster och ingen trubadur!?...skit samma, vi går till båten Johan  den 3:e ist......0 gäster och gammla garage bandet Takida som musik, VART FAN ÄR FOLKET? Nu kanske ni inte är förvånad när vi bor i Härnösand men faktum är att den här stan brukar verkligen inte bjuda på tomma Öl hak den här tiden på året....skit samma, kvällen vart kanon ändå!

Den här veckan kommer jag inte hinna med så mycket förutom jobb och förhoppningsvis en golfrunda....efter premiär rundan i måndags kan det behövas några runder till om jag säger så...
Till helgen blir det dock  "Sommarfest" på Logen.. ett riktigt bra komplement till Kajutan som nu börjar bli lite uttjatat..
Förhoppningsvis kommer det bli bra med folk och när kung Bore verka vara på sitt bästa humör och bjuda på sol kan det bli en helt fantastiskt skön Lördag...mera om dom planerna senare när jag övervägt med min vän Bruno! (Som för övrigt är i Malmö med hans andra hälft Avrell Dalton och grillar gris med ett par forna Redhawks lirare!)

Cya / Berra

image67

Kjellsson och Bodén


image68

Äntligen har MITT ställe öppnat igen...

Vad vore Härnösand utan Rosenbäcksallen 10 och......HAMNKROGEN!!??

Hade som ni kan förstå en sjukt trevlig kväll igår!! Började men en grillning på Rosenbäcken och strax efter maten blev blev det en snabb bastu....

När jag återkommer upp till Plaza Johanssons mycket trevliga inglasning får jag en skräck syn.....våran blogg fiende Nr 1 Hank Olsson har snott min plats.....

Kvällen blev trotts dett missöde mycket trevlig med en hel del historier från förr å jag satt hela tiden å försökte snappa upp ett och annat som jag kunna fylla bloggen med men minnet svicktar ju som vårskaren i solsken efter ett par bärs...(funderar allvarligt på att sno Håkans ide om ett noteringsblock i bakfickan!! )

Runt 22.30 bläcket tog vi oss ner till mitt absoluta favorit hak......Hamnkrogen 2008 hade premiär öppning..
Det blev en rätt kylig tillställning men med diverse dryck i blodet kunde man hålla värmen ganska bra iaf ( jag ska bjuda igen Håkan...tror inte jag det igår)

Resten av kvällen tillbringades på Kajjan och som vanligt är det suddiga minnen från det stället men en sak är säker iaf....Pizzan på Casa smakade skit...

Då till dagens planer......Läs texten ovan för det blir en repris idag.....alltså förhoppningsvis en kanon kväll!!

Ska försöka komma ihåg mer till imorgon....

Nedan följer lite mobilbilder från gårdagen...

              
Barens.blogg.se                 Bruno & Bodda                  Fröberg & Sjöberg          Kjellson & Bruno

03.13...

image62

Windows kan inte hitta filen! vill du ha mjölk ist?

Trodde inget kunde rubba mitt humör idag! Fredag och helgen nära inpå,.
Men så händer det!
sitter på jobbet och har väldigt många program öppnade, speciellt i Adobe Serien, för att göra en ny låddesig.
Och eftersom dessa program inte är utformade för Windows miljö utan för appel i första hand, så har dom inte autospar, som självklart Word, exel mm är utrustade med! det verkar som dessa är gjorda för att alla datorer ska havirera!
så efter ungefär en veckas jobb där jag inte lagt så stor vikt på att spara undan det jag gjort, (skyll dig själv tänker ni kankse, men inte jag!) Händer det!! Blå skärm, "a problem has been detected and windows has shut down"

Mother fu'** förbannade j''' ****"#!!¤#"!%¤%##¤"#!"%##(!"#)#"¤?"!?(¤/!#"?
Pang! näven i tangentbordet. ingen lunch ..Reboot.... börja om!!!! Jag kommer nog Ctrl+S :a en del i framtiden!
image59
Men det är jhu ändå fredag, så inget kan rubba mitt humör!
----------------------------------------------
Jag forstätter väl på berras inlägg

sen lite mer öl sen lite harborbar kanske sen lite nattmat sen lite sömn?

Hörrni!!!
vi hörs

Shaaaake

aaaaaaaaaand

Bake!

Stolta Sundsvall....

image57




Blir alltför ofta hånad på mitt jobb för att jag är en stolt Härnösandsbo!

- Hur fan kan du bo där? - Finns ju inget att göra där! - GHB Staden osv....... Nä men det är ju jävligt trevligt att bo i en jävla fabriks stad som Sundsvall.......å bara för att ni har Oskar och Subway hade jag inte för betalning flyttat till den staden!

Nu när även denna Tjernobyl stad får besök av självaste Rod Stewart är dom om möjligt ännu stoltare.....ett satans skryt om att hans enda Sverige spelning sker på Norrporten Arena! Det har varit veckans samtals ämne på jobbet!( det är inte Jesus som kommer om ni tror det....)
Jag fick en biljett men sålde iväg den fort som fan.....jag mena vem vill hänga i Svall när Hamnkrogen är Premiär samma dag....inte jag iaf!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hur ska vi lägga upp denna Fredag Matte?... Först lite träning, sen lite bastu( + dryck), sen lite käk....sen ???

Återkommer kanske senare under dagen med en mer detaljerad Fredags plan men nu måste jag jobba lite..


Ps. Kolla in denna blocket annons....sjukt roligt!! Ds.


http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_615.jpg


Skottet gick förbi, och snaran gick av!

Som berra säger var det en spontan utekväll som slutade med att micke förmodligen inte kunde ta bilen till jobbet i morse men vad vet jag!?
sov till 09:04 panik, ingen frukost, glömde telefonen, kommer till jobbet, och där infinner sig en av landets  största folksjukdommar. Baksmällan, och mina herrar och damer., det var ingen liten lätt som man kan vifta bort genom att tänka på annat eller genom att dricka vatten, nä detta var en genomborrande smärta av högsta klass!
Var dt värt det?
Varenda minut., hade jäkligt trevligt på både olles och brittas. men jag säger att jag är både glad och lättat att det bara är CL final en gång per år.

mkt att göra idag, så jag får återkomma ikväll kankse!
Btw idag fick man beskedet! 2008-05-22 07:10:00, KINGDOM OF SWEDEN :   Arrival at Delivery Office
my guitar!



Shake and bake
Bruno

skjutit älgen å strypt tomten...?

Eller vad säger du Matte...??

Gårdags kvällen öppnades med ett pass styrke på spegeln med Matte....efter allt slit där gav Matte som förslag att göra Kajutan ett besök för att kolla CL Finalen! Trots mitt hat mot både Chelsea (hoppades dock att dom skulle vinna!) och Man U tyckte jag idén va bra!
Hem och tryckte i mig en kullinarisk måltid i form av Snabbmakaroner och Köttbullar och sen hoppa jag på cykeln och trampade ner mot byn...

Väl inne på Kajutan kan jag inte se mina vänner Mad Mike Öberg och Bruno....varför? jo för dom gömde sig bakom den största ölen kajutan kunde erbjuda för kvällen..... Enligt Matte så va den från filipinerna!?!

Matchen skiter jag i....

Efter matchen tittar jag på klockan...inte farligt, och med tanke på att skulle få sovmorgon idag kände jag mig väldigt nöjd att få många timmars sömn....ICKE!!
Tre st av det motsatta könet ville bestämmt att vi skulle följa med på en Bittens runda...sagt å gjort...Hank Olssons gammla favorit hak fick sig ett besök!

Klockan hade nu sprungit iväg över midnatt och jag kände att det va dags att trampa hemöver....när Matte somna igår har jag ingen aning om....men jag skulle bli förvånad om han kom till jobbet före 09.00 idag!?! 

Tack för en riktigt trevlig kväll Boys.....mera spontana pubkvällar vill jag ha!!

Hade bra// Berra

alltid ärlig, men gillar inte tull

Ja jag är alltid ärligt! det vet alla!

men nu sitter jag mest spänt och väntar på att posten ska droppa av ett brev där det står att jag har ett paket att hämta!!
Min gitarr är nämligen på väg! woho,.
Men den har tydligen stannat i tullen! SKatt lite moms, sen en skatt till på det!
Sen kan jag inte lösa ut den och jag blir utan!


För övrigt så har väl det sk företaget IF gått för dagen, "vi jobbar sommar tid" heter det tydligen!
ja jag vet inte!!
Men svar på din fråga berra? har inte du biljetter till Rod Stewart??? funderar faktiskt på att köpa en.,
kan vara värt att se.

nä nu ska jag återgå, hörs av senare!

Shake and Bake

bruno

även en Älg!?!



Ja nu är det väll bevisat att alla filmer med mängder av plus och hyllningar INTE är bra!
Nog för att Matte inte sett en bra film ( enlig hans mått ) sen Villervalle i Söderhavet släpptes på 80 talet... men just den filmen vi såg igår skulle tydligen gett Aftonbladets filmkritiker rysningar.....undra vad han gjorde under den filmen!?

This is England.....se den om du verkligen har 90 min över...jag hade hellre sett 90 min av utbildningsradion..

Men nu till dina svar i syrrans dryga fråge enkät..... Har du verkligen svarat ärligt på dom Matte?....jag mena....tomte + Älg!?

Vad ska vi göra i helgen Matte? Vi måste komma på nått roligt...lite udda ( nån som har nått tips??)


/Berra


Me turn

Berra ringer och skriker,
- åååå jag har en jätterolig grej på G,
- Vadå?
- lekaghlaghaölngqaösgaksngaöögagöaglöamög
- men sakta ner, vad är det!
- men du måste läsa bloggen och sen svara på frågorna!
- damit! vad är det då?
- Men du får kolla!! thihi
- gör det sen!
- Ska vi se en rulle?
- Kan vi göra!
Ner till videoteket och efter berra har pyntat upp närmare 200 pix för film + förseningsavgift ska jag betala för min dricka,
- Något bonuskort att sätta upp det på?
- nä jag har inte det med mig, men det är lungt. (min tanke, hur mkt bonus kan du ge mig för en festis light!??)
- Personnummer? 84091102..... (den sista siffran han presis sllinka ur min mun när jag förstår innebörden!
teskedsgumman bakom disken ville förstås göra en bakgrundscheck på mig !
En legist kommer sällan ensam, och efter sett berras register var jag dömd på förhand!!
- Du vet att du har en film som inte är inlämmnad.
- Va, nä kan inte stämma!?! mitt tonläge ändras snabbt till helt oförstående.
- Jo.
- Vilken då?
- #"¤%% (kommer inte ihåg vad, men den ligger i lådan får kolla sen!
- Du, det måste jag kolla upp, men är det möjligt, nu arbetar rådjursögonen på full kapacitet!
Jag betalar för min saft och går hem!
filmen var "this is England" såg inte framsidan pga all 5 + som prydde densamma!!
min recension lyder. "Förbannat!, 90 minuter jag kastat bort av mitt liv!!
+att jag missade ett avsnitt med Lively!

Åter till de som gav berras röst upp i samma tonläge som denne man,

http://www.filecabi.net/video/singslikeagirl.html (läs ner först innan du tittar in länken)

DIG:
1. Hur lång är du? 194 Möh
2. Vad vill du bli när du bli stor? vill bli mindre
3. Vad pluggar du?
4. Har du långt hår? najn
5. Vilken hårfärg har du? ser inte
6. Sminkar du dig? Bara runt påsk
7. Har du haft sex senaste månaden? Det står en tomte på balkongen... och en älg brevid
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Röd, Vit, lime grön, råsa, lila. svart.. jag vet! bobby trendy
9. Har du kysst någon idag? nope

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? Jaa
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Jag måste nog säga att Farmor
3. Hur många syskon har du? 3
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Ja ja, nä , jo jag vet, mm, vet inte, kankse, yes, aha, ok det blir perfekt, hörs later on då.. jaaaa, hej då mamma, japp bra , hej!
5. Hur många ställen har du bott på? 4
6. Vem i din familj stör du dig mest på? haha, mackan kan springa på nerven ibland,
7. Vilken familjemedlem är snällast? mackan kan vara snäll ibland
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? jobbade i måndags

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Berra skitade ner läggan idag!
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? berra
3. Har du kysst nån kompis? yepp
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? nope
5. Vem har du varit kompis med längst? Berra å Mackan
6. Vem känner dig bäst? ---Men är det något förhör? mackan och berra!
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Berra jag gillar inte din tröjja! tydligen!
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Japp, ibland önskar man att någon var överskriften före i Margaret Mitchels roman "Borta med vinden"

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? annars hör dom mig inte.
2. Klä dig annorlunda? tycker det vore mer skumt om alla klädde sig lika!
3. Vara dig själv? - Vem annars?
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Nja
5. Fisa inför din pojk/flickvän? så länge man har en hund att skylla det på.
6. Pierca dig? Det är något jag inte skulle göra.
7. Ha sex på offentlig plats? de har väl
8. Vara omogen? hänt
9. Äta småkryp? inte om jag inte var i situation Bear grills

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast? igår
2. När var du på semester senast? Ifjol
3. Vilken färg är det på din tandborste? Blå/Vit
4. Är ditt hår tråkigt? jätte. alltid jag som står för skämten!
5. Vem såg dig naken senast? Någon i duschen på badhuset
6. Hur ofta duschar du? när jag känner att jag ska
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? Snart!

berra hur orkar du efter svart på det som känns som världens längsta frågeformulär, och sen sitta och fetlägga alla frågor? 
men det var ett kul insiativ anna=)

Well oh Well

shake and bake!
Bruno

Löjligt men ok...jag ställer upp!

Syrran skicka nån jävla utmaning till mig som jag tydligen va tvungen att ställa upp på....svara på en sjukt massa frågor om allt förbannat...!?!
Kan dock säga att eftersom vi är två om denna blogg så vet du om att även du måste göra samma sak Matte!



DIG:
1. Hur lång är du?
182
2. Vad vill du bli när du bli stor? Är rätt framgångsrik redan nu men chef för nått vet jag att jag kommer bli...
3. Vad pluggar du? Inget....å kommer nog aldrig öppna en skolbok igen...
4. Har du långt hår? Icke..
5. Vilken hårfärg har du? Ljus brunt...
6. Sminkar du dig? Icke...
7. Har du haft sex senaste månaden? Det står en tomte på balkongen...
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Blå..
9. Har du kysst någon idag? Nej..

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop?
Jaa
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Båda är lika bra..
3. Hur många syskon har du? 1
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Kommer inte ihåg....skulle tro Hej då.. =)
5. Hur många ställen har du bott på? 7
6. Vem i din familj stör du dig mest på? ingen speciell men det är olika saker.... =)
7. Vilken familjemedlem är snällast? Alla är lika snäll...
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Bio i söndags..

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis?
Svinet Swedin å Matte va här å skita ner lägenhaten igår..
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Matte
3. Har du kysst nån kompis? Tjejkompis...ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Jaa
5. Vem har du varit kompis med längst? Matte å Mackan
6. Vem känner dig bäst? Där måste jag nog säga Matte å Mackan igen..
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Givetvis..
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej...knappast!

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar?
Har ju gjort det så...ja
2. Klä dig annorlunda? beror på hur annorlunda....men ja!
3. Vara dig själv? Absolut!
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Nä det tror jag inte skulle bli så lyckat! =)
6. Pierca dig? Våga gör jag väll men skulle aldrig göra det..
7. Ha sex på offentlig plats? Nja..föredrar annat men det behöver ju inte alltid vara en massa annat folk på offentliga platser... ;)
8. Vara omogen? Ibland...
9. Äta småkryp? Inte en chans...

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast?
Söndags..
2. När var du på semester senast? Jan/Feb...
3. Vilken färg är det på din tandborste? Blå/Gul/Vit
4. Är ditt hår tråkigt? Nä det tycker jag inte....
5. Vem såg dig naken senast? av olika skäl väljer jag att passa där..
6. Hur ofta duschar du? Två ggr/dag
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? typ 00.00

Matte "Gossip" Johansson

Efter en ovanligt rolig lördag i Härnösands Nattliv bestämde jag mig på söndag att ta det lugnt i soffan framför en gammal klassik Beck film.... Han knappt tryck på play innan Bruno dundrade in genom dörren.....SLÅ PÅ FEMMAN BERRA....NU!!!

Snabbt gör jag som Bruno säger och är klart nyfiken på vad man ska få se.......vad visar då femman? Jo ett marathon av Gossip Girl avsnitt!?!? Förstår att ni blir lika undrande som jag!
Ska även tillläggas att det knappt går att få kontakt med Matte under dom nästkommande två timmarna...specielt när en viss Blake Lively täckte skärmen.....Matte är tydligen kär! (i henne oxå)

Igår såg vi dock ett avsnitt av "Vart fan är mitt band" Med Magnus Uggla.....ett riktigt roligt program som verkligen visar att man kan vara hur yr som hellst och framstå som 18 år trots att man är 54......Han hade bla en ganska bra förklaring till varför man ska dricka på en söndag! Det ansogs vara farligt för kroppen att tvärt sluta med Alkohol efter en helg fylld av sprit..så just för "medicinska skäl" är det bara nyttigt att dricka en flska rött även på söndag!=)

Kanske kommer mera under dagen!

Hörs/ B

21

image55
Åter igen söndag och givetvis bio! alla på biosalongen stannar och småpratar lite, fejkskrattar och sen köper vi det vi ska ha, lite onyttigt och lite godis, eller en loka päron och en ask med salta katter = ). jag tror att vi snart ätit upp allt deras fjolårs godis så kanske får vi smaka på färska varor nästa gång vi tittar in, förmodligen nästa söndag när en arkiolog åter igen ska faightas mot ondska iförd piska och hög hatt!

tillslut hittar vi våra platser i mörkret och filmen drar igång, och enligt mig är det ett sömnpiller av rang,
Filmen handlar iaf om ett mattematiskt geni (känner igen mig) som har högsta betyg i allt och drömer om att läsa medicin på harvard. saken är den att han inte har råd, men han Z z Z z Z z Z z, oj .. Ja han hittar en grupp som räknar kort som han efter lite övertalning går med i, men bara tills han har råd med studierna, hmm.. kortfattat så bygger filmen på klassiska problem -> lösa problem -> Knipa -> tappar sina trogna vänner -> lösa knipa ->djupare knipa -> löser allt -> och allt är givetvis fantastiskt när ridån går igen. Att göra detta med black jack som grundsten, nja jag vet inte.
målarfärg torka vs 21, tunga på vågen få bli kate bosworth, och segern går till 21 men mer är det inte!

det är jhu bara min åsikt och jag tror alla som såg den tyckte den var bra utom jag, vilken kankse gör mig till den konstige! eller jag vet inte, kanse nästa Speilberg

jag tror The rounders, fortfarande är den film om kortspel som håller (som baren lånade av mig för 5 år sedan) jag föreslår att man lägger sina pengar på den eller på mavrik!

Until next time!

Shake and bake

Bruno

Back in the game...

Vill börja med att gratulera Mr Hank "Baren" Olsson...denna kedjerökande man har startat en blogg...kan tyvärr inte hacka så mycket på den när mannen skriver sjukt rolig! (Ni som läst Teamets matchprogram försår nog säker att detta kan bli sjuk roligt!) Men att han efter ha stulit brunoberras geni idé om en blogg å sen gör narr av MIG i två av sina 5 första inlägg gör mig sjukt sugen på hämd....ska fundera ut nått bra...

Måste även försvara mig lite från den omtalade dagen på OkQ8....Baren möte som sagt mig, sanningen var 5 bananer och en liter mjölk.........efter ett rätt tugnt träningspass med brottning på brännaborg få se en ploffsig 27 åring på väg för att köpa cigg så kände jag mig minst lika nöjd som Herr Olsson gjorde över sin kväll.... ;) Nog om det...

Fredag... och ikväll väntar nog först bio och sen 23.00 VM semifinal Sverige - Kanada... kan bli en bra match men tyvärr så ser jag inte Sverige som några favoriter precis...
Resten av helgen kan jag inte påstå som driekt planerad....lär ju bli en sväng på stan imorrn på dan, är det soligt kanske man kan få en skymt av Pirayan.... En A lagare men samma kroppshållning som Hank Olsson! Kvällen får vi väll hoppas faller väl ut med lite trevligt sällskap å kanske någon stämingshöjande dryck...men jag lovar inget, det kan bli lugna gatan även denna helg.....eller har någon bra idé Matte?????

Matte eftersökte även läget i AIK....läget är bra....bra uppslutning på träningarna och när nu även Down Mike "kotten" Öberg bestämt sig för att göra nått åt kulan ser jag med glädje fram emot resten av sommaren...

Ska dock villigt erkänna att man har inte visat upp någon extrem talang när det gäller kondtions träningen...som ex kan jag ta upp måndagens träning..

Intervall löpning 4 min med vila 2 min....det tog ju inte många varv innan Mannen med värre lunger än en Flodhäst.. Henke Eriksson och även Pontus Wall varvade mig...men det va inte det värsta, varv efter varv efter varv löper en kille som jag tippar kommer från Iran / irak runt i en jeans jacka och lackskor...ingen vila och inte det minsta berörd....Känns som att man är tvungen att göra nått åt sina Schack lunger...

Nä nu åter till jobb....

CyA //Berra

Det tar tid ibland

Tjenare.
det var ett bra tag sedan man gjorde något på den hrä bloggen,.
Men jag skyller allt på berra!
alltid hans fel om något är ogjort!

Och det är så förbannat varmt på denhär arbetsplattsen!
så fort utetemperaturen kliver över 10 grader, så slår oljeplanna och element igång, tror nog att det finns ett Fissions verk i källaren också!! helt galet.

Tänkte nu börja i denna blogg att skriva om olika ämnen och tippsa om saker och ting, blir nog mycket onödigt men kankse något man kan ta med sig!!

Pratede med baren olsson i lördags innan hans mystiska försvinnande på Avslutningsfesten, Om musik,
och han tippsade om en skiva som borde lyssnas in., men med ett vagt minne som grund och förbannat mkt sprit som topping har jag givitvist glömt bort allt.
så håkan kommentera gärna in musiktippset!

Själv sitter jag och lyssnar på en tjej vid namn Kate Voegele. 
Helt ok, Pop skiva, men jag hoppas att hon går ifrån de och gör en helt akustiks platta. där jag tror hon skulle komma helt till sin rätt.
Men om ni har några kr över, eller ett hyffsat snabbt it, lyssna! börja med Kindly Unspoken,

Kommer mer i morgon, kankse mer musik eller något annat ämne, (tippsa. om ni vill veta om något)
berra får blogga om dagsformen i AIK hockeys alagstrupp, eller något annat kul!
nu ska bloggen väckas till liv ivf.

alla frågor om jag borde ta en titt på ett stavningsprogram undabedjes

Shake & Bake

Bruno

Håller BrunoBerra på att dö!?

Det är nått jag i dagsläget inte kan svara på.....Men att våran fantasi för att skriva något roligt i denna blogg inte är på topp just nu kan ni nog räkna ut själva!

Något rolig om helgen kan jag inte heller dela med mig, förutom att jag hade en totalt nykter helg med bla. Poker, lite jobb i stugan samt en jävla massa OC avsnitt hos Osten.....
Matte däremot....han svingade bägare och rökte sin cigg i vanlig ordning och gjorde Kajutan allmänt osäker med sin Two steps dans! ( så kanske du kan uppdatera med lite mingel skvaller Matte!? )

Förhoppningsvis ska jag å Matte komma på nått bra att göra med denna blogg ( tips får gärna lämnas) för just nu har jag inget mer att skriva....


Hörs / Berra

RSS 2.0