Brodway & Emipire State Building

Brodway & Emipire State Building

Jensa i Madison Square Park

Jensa i Madison Square Park

Madison Square Park

422574-28

Börsen!

Börsen!

Wall St

422574-26

Rangers!

01.00 Svensk tid var det nedsläpp för matchen Rangers - Atlanta

Notiser från kvällen.

- Sjukt grym arena
- Öl och Whiskey under matchen är inte dåligt Sverige
- Klart man ska ha militären på isen under National Sången
- Det va INTE fullsatt trots att det står det på Nhl.com
- Lundqvist höll nollan å publiken skrek henrik,henrik, henrik sista 2 min ( STORT )

Idag blir det en ny sväng på stan.....ska man måste gå å vara nervös igen! har aldrig set värre stress någon annan stans, folk springer som dårar å alla nilar tutar och man hör sirener var 5 min... Stockholm kan liknas med en SPA anläggning om man jämför den med NY...


Match slut!

422574-24

Game on!

422574-25

National Sång!

422574-23

2.56 kvar

422574-22

Snart nedsläpp!

422574-21

Liten arena! =)

422574-20

Värmning!

422574-19

ÖL!!

422574-18

Jens

422574-17

Ingång

422574-16

Utanför Madison

422574-15

Utanför Madison

422574-14

Berra å Jensa i NY

Har nu bekantat oss lite gran med stan! Vi bestämde i morse för att hitta nått bra pasta ställe för att käka lunch på! Vi lämnar hotellet och följer Brodway ner från 44th Street, jensa hade hittat en riktigt fet affär typ elgiganten som skulle ligga på 34th street.
Väl där märker vi även Madison Square Garden som visar sig ligga mycket närmare än vi trodde!
Denna affär är för övrigt bland det värsta jag sett, både va det gäller saker och service...finns risk att pryl bröderna Johansson aldrig lämnat butiken om dom varit med!

Nått bra pasta ställe lyckades vi inte hitta så vi bestämde oss för att flytta fram pastan till innan matchen ikväll!
Ist tog vi in på ett riktigt klassikt Amerikanskt hak å beställe in en Bacon Cheese burger DE LUXE, å när den väl kom till bordet fatta man direkt varför landet lider av fettma....

Nedan finner ni några bilder tagna med mobilen, köpte dock en kamera idag så det kommer mer å bättre bilder senare!


Brodway

422574-10

Madison

422574-11

Brodway

422574-12

Brodway

422574-13

Big Apple!

Berra å Jensa har nu landat i mega staden NY City!! Jag har ju lovat ständig uppdatering av bloggen med diverse bilder och annat skitsnack....bilder ska ni få, tyvärr inte just nu för jag orkar inte...ni får därför vänta tills imorgon!!

För övrigt kan jag säga att troligtvis tror nog tullen i USA att hela världen är terrorister...vilket jävla system!!!

Vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter ett litet snabb stopp på Broodway..( vi bor för övrigt så mycke mitt i smeten man kan komma!)...

jaja, ni vet nu att jag är på plats så håll ett öga på bloggen så uppdaterar jag mer i detalj när jag inte är så brutalt trött!!

Cya! / Berra

upp och ner

Vaknade i morse och huvudet känndes enu en gång som en vattenmelon!! Jippi

idag ställer vi in 2ma's kos mot göteborg, Om vi ska flyga? Nej nej, vi ska tydligen ta bilen !!! Bilen!?!? "VI tar bilen larsson"!
det blir mer praktiskt eftersom vi ska runt till ganska många kringkommuner uder denna vecka! men vibrukar ha ganksa roligt när vi är ute och åker, så även denna gång tror jag!

Idag sätter sig den andra halvan av denna blogg sig på planet till new york hoppas det blir turbullent där upp i luften!!!

Parkeringsböter!!! satan jag fick en parkeringsböter idag på 4 min!!! jag kom när Sugart (ja han heter så) satte sig i bilen för att åka därifrån, ta bort lappen skrek jag, men det ville han inte göra och efter 3 motorsopp kom han därifårn ...jag tror han var lite nervös!= )
När jag skulle titta på vilken förseelse som gett mig denna papperslapp (värde 700 kr) Såg jag att han gjort fel! han hade skrivit att jag skulle "parkerat på gång eller cykelbana" men det fanns ingen sån så lång ögat kunde nå,
Efter några samtal med polisen och den beryktade p-vakten, kunde jag med ett stort leende göra om lappen till en handfull konfetti!! jahoo!!
kansek jag har lite tur denna vecka endå!!

Talk you u later lads!!

Vilken fantastisk vinnst

I går small det på riktigt, årets match på högslätten! team härnösand - AIK härnösand ..... 4-3
Ätnligen vann vi matchen som var viktigast på hela året nu är vi bättre än dem och dom kan inte säga annat.
vi har inga fler möten sinsimellan ,,, så vi sitter säker på vår tron! = ) Måste kännas tungt när dom ökat träningen från 5 till 6 dagar i veckan, och då kliver vi in 13 man starka och vinner. otroligt skönt

Självklart gick vi ut och firade vinsten, det blev några whiskeys hos jim persson där han och demonstrerade hur högt ett par 20000 kr högtalare kan låta., Jag ska dit i eftermiddag och söka åt min ena trummhinna, Jäklar a mig!!! bra tryck! kan bli så att man byter upp sig inom kort, men då göller det att man flyttar från lägenheten till ett hus gärna ute på ödemarken=)

nu ska jag se polisskolan!

hade bra så hörs vis snart igen

berra du måste blogga lite. jag klarar inte av dett på egen han, jag finner inte tid=)


After SKI

Sitter på jobbet och trånar efter att få gå hem och vila sig ett tag, sen är det hockey match!
jag vet inte all känns lite upp och ner idag!!  jag tror att sluta snusa tar mer på psyket än man tror, = ) man får jhu ingen sömn!!

När man sitter här och tittar ut i "vinter" mörkret och vet att berra och micke och några 100 till sätter klackarna i taket på en after ski i stöten kan man inte mer än att avundas lite!! = ) hoppas ni har regn och rusk och att ölen är slut!!!!!
ja ja får väl ta igen det någon annan gång!!!

Nu ska jag ringa dingan och höra när det var vi skulle till fjällen, =)

hade så bra
höres lite senare!

Jag synar bluffen!!

Poker turnering hos Pettersson....mitt facit sist man befann sig där blev 3 turneringsvinster av 3 möjliga!! Idag blev det bara en men det räckte för att försvara min tron.... alltså nu 4 raka!! KISS KISS!! hoppas formen håller i sig på båten oxå...

För övrigt börjar klockan nu närma sig midnatt å jag kanske bör ta tag i min packning, åker imorgon bitti 08.00 å är borta nästan 3 v....bra planering Berra!?

Men som sagt jag kommer hålla bloggen uppdaterad så mycket som möjligt under resan!!

Hade bra här hemma!!

Cya!

422574-9

aka. Uggla!

Måste bara skriva lite om Ugglas så kallade succéblogg! Hade han inte varit enormt krullig och b..känd från sina insatser i 80 tals klassikern G hade han ju säkert varit populär....ööhh, nja! Jag mena, hur stolt kan man vara över sig själv? Jag citerar: Begreppet singer/songwriter borde vara en person som jag, dvs en som skriver låtar och sjunger dem. Det framgår liksom av termen. Men icke. En singer/songwriter är en tjej som spelar yxigt på gitarr, framför mediokra låtar, sjunger taskig engelska med spröd röst samt tittar trumpet under lugg.....Men du Uglla, tur att du aldrig gjort mediokra låtar, och din engelska är ju glimrande!!

Hörs!

Ingen rubrik att tala om

Åhej! äntilgen några minuter över innan jag ska forsätta jobba, fick ett mail av berra där det stod att jag bloggade för lite., men vi har jhu lite saker att göra här på 2ma Technology AB.
Jag lovar att det kommer lite bilder under dagen! Ska nämligen köpa en Kompakt kamera på lunchen, tror att det blir den 4;e i ordningen jag köper! Jag är ganska duktig på att förlägga saker eller glömma bort dem = ) eller helt enkelt tappa dom i backen så att de inte fungerar som det står i manualen. jaja,

Match igår mod nyland, 1 mål och 1 ass blev facit för undertecknad, det var nog inte en så spännande match från läktarn, men vi vann jhu iaf. Jahoo

Jag har luft i ellementen och dom "droppar" och låter så jag håller på att bli tokig, omöjligt att sova! 
eller är det  fullmåne, måntro? Kul!

Varför kommer det ingen snö, kan detta vara den absolut sämsta vintern någonsin, inte en enda skidag har man tillryggalagt, inte en enda pulka dag med päronlikör och oboy,.

Dags för lunch möte,
vi hörs innom kort

MVH Mathias björn Emil  "bruno"

Stöten By Night!!

11.30.... Lunch på stan plus att jag tänkte hitta nått ställa att skotta taket på!
Dagen har än så länge varit varit bra, lugnt på jobbet vilket är kanon så här dagen innan vi drar oss mot Stöten för att göra en grundlig utvärdering av deras After Ski plus deras utbud av diverse drycker!
Fick ju höra igår att Brunos bror Mack Attack va sugen att köra sin Fiat ner för att hjälpa oss...han är välkommen, men kom ihåg Mackan.....det är inge duvungar som kommer vistas i Stöten denna helg( ett tips, drick mycke mjölk på vägen ner)

Har jag hört på rycktes vägar att det kommer komma LIVE bilder från 2ma.s Kontor under eftermiddagen, skulle vara väldigt kul å se hur dom har det! Inte omöjligt att det kommer nått från If oxå...
 
Sen till alla beundrare....keep on trying!!

// BrunoBerra mot toppen, Hörs!

422574-8

Efter regn kommer SUNSHINE!!!

Gooood Moooorning!!

17 Jan, 08.00 plus grader, storm vindar och regn! Finns ju för fan en anledning varför man vill bo i Norrland.....å inte är det för det här vädret iaf!!! Nog om det..

Match igår mot Team Lynx/Polaris från Nyland...vinst med 13-2!! Trots att vi spelade riktigt dåligt!
För övrigt så gör man idag sin sista dag på jobbet innan resan och jag kan lova att det ska bli grymt skönt att inte stega in på jobbet på nästan 3 v....  En annan liten rolig grej är att vi får fler och FLER besökare på bloggen varje dag.... All Time Record igår!!! =) Tack så mycket


422574-7 

Dom jagar oss...

Börjar snart närma sig lunch å det känns fruktansvärt välkommet...kommer troligtvis börja tugga på tangentbordet annars... Kyckling och ris idag, perfekt uppladdning inför kvällen match mot Team Polaris från Nyland... Funderar om jag ska plocka in matte i mitt dreamteam, lite tveksam dock, sist jag trodde på han så tacka han mig med att hugga ner en spelare i mittzon vilket snabbt gav mig minus i laget..TACK!

För övrigt kan jag bara säga till er alla som skriver NON STOP till oss..... Vill ni ha svar så är det jäkligt svårt om ni in i det sista ska vara anonyma....  Skriv vem ni är direkt ist!

MvH / Burra

Shot ´em up!

Du glömde att nämna filmen som vi skulle se i går min kära bloggar kompis. "Shot em up" En film som jag fick för mig skulle vara jätte bra, men en gravid kvinna blir dödad 3 min efter förlossning, och en man mer skjutglad än klint Eastwood i sina bästa stunder ska rädda barnet till varje pris, Vi stänger av filmen efter en dryg halvtimme så jag kan inte berätta så mkt mer om den. Det gick åt många 9mm kulor i vilket fall!!

Igår var 3:s nät nere, iaf för dom som har abonnemanget 3 som jag har pratat med, (hur kunde jag fråga dom när nätet var nere?) jo via sms! och Jag hatar SMS och tycker det är väldigt jobbigt, kanske beror på att det tar sådan tid för mig att skriva på telefon, en tumme=2 knappar , i vilket fall blev igår väldigt jobbig, jag var tvungen att ha 3 olika konversationer samtidigt, enkelt tycker ni! Moment 22 tycker jag! Berra mackan och basse skulle ha svar på sina frågor samtidigt. men efter mkt pillande och svärande kunde jag lägga i från mig luren. Gonit!

ikväll är det match mot Nyland Tigers kul!! sen på fredag är det derby mot AIK men vi hinner nog med några inlägg till innan det går av stapeln

Don´t lie about your identity
show

Kanske man ska köpa en lott!?

Ingen blev gladare än jag när man klev in på jobbet denna dag, den kommunikationsutveckling jag skulle ha idag blev inställd, ledaren va sjuk, FANTASTISKT BRA!!! =)

Men om något helt annat..... Vi va och såg National Treasure 2 i söndags, ettan tillhör en av mina absoluta favorit filmer så förväntningarna va väldigt hög! Dock tycker jag så här efter att den inte höll samma klass som tvåan men klart sevärd! Tycker framförallt att den var lite väl lik ettan...

En annan film som jag länge hållt som den bästa genom tiderna är Braveheart, hoppas verkligen på en tvåa där....det lär ju knappast hända men om..... ja då finns det risk att Herr Berglund gör som alla jävla Sagan om ringen nördar, slaggar utanför bion för att inte missa en biljett ( Hur man nu kan göra det innan sagan om ringen är för mig en gåta......vem fan vill se vandrande träd som helt plöstsligt ska vara med i ett krig)


422574-6

Good Mooorning!

06.56 och det är Onsdag eller lill lördag eller vad fan som helst ni vill kalla denna dag! Öberg kommer snart och hämtar mig med bilen.....riiiiktigt bra med tanke på att regnet öser ner så det hade inte varit så kul att gå till bussen idag! Annars kan jag inte påstå att jag sett fram emot denna dag, under precis hela dagen ska jag ha nått som man kallar kommunikations utveckling på jobbet.....så fruktansvärt tråkigt så man mår illa!! =(
Men men, hemmamatch på högslätten ikväll så man har ju ändå nått att se fram emot under dagen!

Ps.Vi behöver mer namnförslag till bandet! Ds.

hörs.. / Berra

Ibanés vs Gurka

Grabbarna ska repa....inte en dag för sent!!

Själv laddar jag som bäst för att lämna jobbet inom 15 min, buss mot metropolen Härnösand och därefter blir det troligtvis en Pokerturnering under kvällen.... måste ladda upp inför Ladbrokes Cruisen=)

Men som Matte skriver....hjälp grabbarna med ett namn till bandet! Om det kan hjälpa er så är Matte och hans bror stöpt ur precis samma form.....1.99 lång, huvudet är lite större än normalt och har ENORMT mycke hår!  Basse ( Trummisen ) kan liknas med en bergsgorilla med Tatueringar.
Alla tre gillar Barbados men dansar även till Bröderna Herreys.

Hade bra!

Möte

Nu har jag suttit i möte på jobbet i stort sett hela dagen, definerat de nästa 4 veckorna. Trodde aldrig jag skulle tycka det är så roligt att jobba! men nu är det det.
2ma kommer nog att hyra en lägenhet i göteborg i slutet av januari eftersom det blir mkt jobb där nere. Kankse man får flytta dit! vem vet! skulle vara roligt med lite miljöombyte, men härnta är alltid härnta!
nog om jobb, vem vill läsa om det?!?!?!?


Idag ska bandet repa i den nya lokalen för första gången, vilket ska bli riktigt roligt!
"repan" ska bli vårt lilla hak som vi ska inreda med både bar och soffa inom sin tid!  Har du tur kankse  du får hälsa på ; )
Vi har fortfarande inget namn på vårat band, HJÄLP OSS !!! VI är verkligen kassa spelat ihop snart 8 månader och har inget namn!

och så ska jag SLUTA SNUSA!!! Jag har bestämt mig för att sluta snusa! YEHES! tänkte jag, denna gång ska jag lyckas, men man slits mellan hopp och förtvivlan, kallsvettningar och irritation! det är svårare än jag trodde, men jag ska inte ge mig denna gång! Nu ska jag lämna ett 10 år långt beroende bakom mig, en vän!
Vist känns det lite tråkigt!!
nä nu ska jag forsätta jobba! kankse skicka ett meningstlöst Mail till berra!


dagens bra och anus!

Kaffe = bra
Vädret = anus

tjo

Åter på plats..

Kommer tillbaka efter lunch och loggar in på bloggen....vad ser jag!? Jo min så kallade vän verkar tycka det är förjävla roligt och leka lika som bär......Hur gammal är du!? =) Förstår heller inte vad som han tycker är lika.....möjligtvis att jag är lite av en kändis men nått annat kan jag inte komma på....

Ps. För alla er som gillar dansband, ladda hem ett stycke av Frittesgäng, Bruno spelar nämligen gurka och triangel i det bandet! Ds.

Hörs


å hå ja ja

Tisdag och det känns som att jag har en skopa sand i varje ögonvrå. För efter Hockey träningen igår skulle jag givetvis titta på idrottsgalan över nätet!! förbannade webtv! ett 2,35 timmar långt ointressant och pinsamt tacktal.
Hur kan man motivera sig själv att sätta igång en sån sändning kl halv 1 i går natt. Men jag tog mitt förnuft till fånga kl3 och la mig för att sova. 4h 45 min senare känns ögonen sådär halv bra. Men man lever jhu bara en gång!

Nu sitter jag på jobbet, min 3285 dag utan sjukskrivning, Berra du är uppe i 3 nu va? Känns allmänt jobbigt att inte ha någon snö, och ingen resa till alperna bokad. Ifs har jag sälen bokad v 8. men med min tur kommer snön vara borta och alla backar stängd för underhåll!

?Notis? Mathias ?bruno? Johansson har varit straffsumpare 1 gång på 3 år och medverkat på nästan alla träningar, ibland försvinner fokus så är det bara!




image5422574-5
Otroligt att 2 personer med olika gener kanse så lika ut, otroligt!

Vår Bruno!

Tänkte bara visa en lite bild oxå...... Allas våran Bruno efter hans 34.e missade straff!


Matte Johansson

Snöfritt

Vart fan bor man någonstans......skit nöjd igår över all snö som kommit under sön-mån....MEN tydligen tillhör Ångermanland södra sverige nu, inte en gnutta snö kvar! 15 jan och backen har inte varit öppen en dag denna vinter och går man ut på en is är det ju en tidsfråga innan drunknar...
På jobbet är allt som vanligt, alla funderar på hur mycke alkholhaltig dryck man behöver för en bussresa Svall - Sälen!? jag föreslog 2 öl i timmen.. för vem fan orkar va nyckter i det sällskapet!? Vad tror ni?

Kvällen lider mot sitt slut...

Även jag är slut....första träningen sen jul och det kändes vill jag lova....men men som alltid va jag ju snäppet snabbare än matte iaf.=)
nä jag ska sluta hacka på dig nu matte...lovar!!

Har inte ett jävla vettigt å skriva nu faktiskt så jag skiter i det.....längtar til resan!! endast 3 ynka dagar kvar på jobb nu sen sticker man!!

Hade bra alla ensamma jävlar som läser detta....

gnatt

TÄVLING!!

16.05.....endast 40 min kvar av denna arbetsdag, alltid lika skönt när måndagen är avklarad!!

Döm om min förvåning, min blogg kollega Bruna bjuder på middag idag, frågan är, ska jag äta något innan?
Kvällen kommer sen avslutas med en Hockeyträning med laget istan,  och som de flesta vet så är det även Strafftävling på måndagar....ska bruno försvara titeln som straff sumpmare denna vecka oxå? (För er som inte vet är Bruno 1.99 lång och sko strl 48 och smidig som ett kylskåp....så....nä han är inge vidare på straffar) Men vad gör det....måndagsmöte efter träningen är trots det ett måste!!

Hörs /B

nr2

Det kommer att bli lite mer mattnyttiga inlägg när denna blogg är igång på riktigt. missförst mig rätt men berra är inte så sanbb på att lära sig nya saker, det är ett under att han redan lyckas plita ner några rader.
När jag nämde "blogg" för honom igår, frågade han om det var monstret som pryder framsidan av kalaspuff paketet!
Nä berra det är inte "honey monster" men nu är vi iaf igång och jag ser att berra redan börjat spana efter damer,
Jag har sagt åt dig att använda Match.com eller liknande om du ska jaga!!





Proppmätt...

Eller inte...Coffe Hause, den renaste formen av SKIT! Sallad eller en torr bagge va det man fick välja på där plus att jag letade med lupp efter en trevlig dam men såg inte en jävel! =)

Men men....åter på jobb vilket känns fruktansvärt skönt, kommer nu luta mig bakåt med ännu en gigantisk kopp jawa! Hoppas även min kollega bruno skriver nått i denna blogg, för nått annat vettigt lär han ju knappast göra på sitt företag!

För övrigt till alla er som skriker och tjatar om en rundtur i Härnösand.....håll ut.. det är bara så att vi ligger lite lågt just nu, visat oss lite väl mycke på stan under senaste tiden! Under tiden jag är borta hänvisar jag alla mail, samtal och tårar till Bruno...

Stick... /B

LUNCH!

Tydligen på Coffe Hause som Sundsvalls brudar äter lunch......så då går även jag dit!

Matte...eller Bruno som han igentligen skulle heta håller tydligen på att snygga till denna grymt onödiga sida, det lutar dock åt en flytt av denna succé blogg! Om detta blir fallet kommer alla givetvis bli informerad om detta..

Ny vecka!

08.26....Måndag morgon, precis lika tråkigt som det låter! Det enda pluset är väll att det äntligen kommit en del snö!! Förhoppningsvis ligger det kvar nu så man göra premiär på vårtan! ( & Afterski ) Matte får dock vänta längre än oss andra för dom brukar i regel öppna "teknikbacken" först och det vet ju alla som känner Bruno att den backen är lite över hans kunskap inom Alpin skidåkning!

För övrigt åker jag och Öberg till Sälen på fredag morgon......ska dit med If, lär ju säkert bli jäääävligt lugnt!!
Direkt från Sälen på Söndag åker jag med Sthlms bussen för att senare lifta med Dingan ( Jimmy A ) till Arlanda, flyget avgår senare till Helsingborg och Måndag morgon lyfter man mot NY och Karibien! Förhoppningsvis ska jag kunna skriva så mycket som möjligt från resan och lägga in lite bilder!

Nu ska jag gå å se om Öberg lyckats komma till jobbet efter sin ordentliga försovning plus hämta en gigantisk kopp Jawa!

Grabbarna på 2ma lär väll inte ha stämplat in än.....

Cya /Berra


Bruno och berra bloggen där det händer!

Tjenare!!! tänkte bara sätta igång denna blogg som vi i dagsläget inte vet innehållet på., men det ger med sig,
Berra kommer att lägga upp bilder och inlägg från resan till usa och kankse också resan till sälen,
sen blir det nog en del från härnösand by night också lite skavller och annat ointressant man kan skriva om på en söndag, bakis och ångestladdad!!

nu ska l'gga mig på sofflocket igen!!! sen bio

höres!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0